Webinar overzicht Hulp nodig
10 jaar bitcoin - deze week in Beurs Inside De bitcoin bestaat 10 jaar. Vandaar dat Boris van der Ven, expert in bitcoins en blockchain de hoofdgast is deze avond. Na de pauze interviewt Roland Koopman Boris over c...
1052 keer bekeken

10 jaar bitcoin - deze week in Beurs Inside

10 jaar bitcoin - deze week in Beurs Inside

De bitcoin bestaat 10 jaar. Vandaar dat Boris van der Ven, expert in bitcoins en blockchain de hoofdgast is deze avond. Na de pauze interviewt Roland Koopman Boris over cryptocurrencies, ICO's en de jongste ontwikkelingen. 

De uitzending begint natuurlijk met een analyse van afgelopen beursweek met het panel van beursexperts. Deze week komen onder meer Tom Simonts (KBC), Corné van Zeijl (Actiam) en Teunis Brosens (crypto-expert van ING). Het panel pitcht hun beste beleggingsidee. Wat moet je nu kopen en wat niet?

Na de pauze volgt een interview met Boris van der Ven. Hoe gaat het met bitcoin? Wat zijn de vooruitzichten? Zijn er nog andere cryptocurrencies die interessant zijn?

Het is een interactieve uitzending. Bij het aanmelden kan je al een vraag stellen, maar ook tijdens de uitzending. Hans de Geus beurscommentator van RTL Z zit klaar om vragen te beantwoorden. Maar dan moet je je wel hebben aangemeld en inloggen.

 

maandag

5

november 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.