Webinar overzicht Hulp nodig
Nederland – België, waar kan je beter beleggen - Beurs Inside Deze aflevering is het Nederland – België. Wat zijn de meest aantrekkelijke beleggingen in België en in Nederland? In deze uitzending word je in  één uur helemaal bi...
1074 keer bekeken

Nederland – België, waar kan je beter beleggen - Beurs Inside

Nederland – België, waar kan je beter beleggen - Beurs Inside

Deze aflevering is het NederlandBelgië. Wat zijn de meest aantrekkelijke beleggingen in België en in Nederland? In deze uitzending word je in  één uur helemaal bijgepraat over het beursnieuws en de kansen die er voor beleggers zijn.

sprekers panel

We hebben vier experts: Jim Tehupuring en Albert Jellema van ProBeleggen, Stefaan Casteleyn (1Vermogensbeheer België) en Tom Simonts (KBC). Het panel pitcht hun beste beleggingsidee. Wat moet je nu kopen en wat niet?

Na de pauze volgt een interview van Roland Koopman met Stefaan Casteleyn over de Belgische markt. Waarom blijft de BEL20 achter bij de AEX? Welke rol speelt de Duitse auto-industrie? Biedt dit kansen voor beleggers? 

Het is een interactieve uitzending. Bij het aanmelden kan je al een vraag stellen, maar ook tijdens de uitzending. Een beurscommentator van RTL Z zit klaar om vragen te beantwoorden. Maar dan moet je je wel hebben aangemeld en inloggen.

 

maandag

12

november 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.