Webinar overzicht Hulp nodig
Maurice van Tilburg (Euronext) is de hoofdgast bij Beurs Inside Maurice van Tilburg, CEO van Euronext Amsterdam is de hoofdgast. Na de pauze interviewt Roland Koopman de baas van de beurs. Komen er nog nieuwe bedrijven naar de be...
1149 keer bekeken

Maurice van Tilburg (Euronext) is de hoofdgast bij Beurs Inside

Maurice van Tilburg (Euronext) is de hoofdgast bij Beurs Inside

Maurice van Tilburg, CEO van Euronext Amsterdam is de hoofdgast. Na de pauze interviewt Roland Koopman de baas van de beurs. Komen er nog nieuwe bedrijven naar de beurs? Wat zijn de vooruitzichten van Euronext zelf? Profiteert Amsterdam voldoende van de Brexit?

De uitzending begint natuurlijk met een analyse van afgelopen beursweek met het panel van beursexperts. Deze keer komen Simon Wiersma (ING Investment Office), Nico Inberg (IEX) en CornĂ© van Zeijl (Actiam). Het panel pitcht hun beste beleggingsidee. Wat moet je nu kopen en wat niet?

Na de pauze volgt een interview van Maurice van Tilburg.

Het is een interactieve uitzending. Bij het aanmelden kan je al een vraag stellen, maar ook tijdens de uitzending. Een beurscommentator van RTL Z zit klaar om vragen te beantwoorden. Maar dan moet je je wel hebben aangemeld en inloggen.

 

maandag

10

december 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.