Webinar overzicht Hulp nodig
Willem Middelkoop (CDF) is de hoofdgast bij Beurs Inside Willem Middelkoop is de hoofdgast. Na de pauze interviewt Roland Koopman Willem Middelkoop over zijn beleggingsvisie. Willem vraagt zich af waarom De ...
2765 keer bekeken

Willem Middelkoop (CDF) is de hoofdgast bij Beurs Inside

Willem Middelkoop (CDF) is de hoofdgast bij Beurs Inside

Willem Middelkoop is de hoofdgast. Na de pauze interviewt Roland Koopman Willem Middelkoop over zijn beleggingsvisie. Willem vraagt zich af waarom De Nederlandsche Bank pensioenfondsen nog steeds verbiedt om in fysiek goud te beleggen? Individuele pensioenfondsen moeten nu juist goud toevoegen als hedge op staatsobligaties met een gegarandeerd negatief rendement. Hij staat hierin niet alleen, zelfs de banken op Wall Street adviseren nu goud toe te voegen aan de portfolio.

Natuurlijk zijn er ook drie beursanalisten te gast. Deze keer zijn dit Albert Jellema (ProBeleggen), Hans de Geus (RTL Z) en CornĂ© van Zeijl (Actiam). Voor de pauze wordt met hen teruggekeken naar de afgelopen beursweek en pitchen zij hun beste beleggingsidee.  

Het is een interactieve uitzending, waardoor jij als kijker vragen kan stellen en je eigen visie kan toetsen. Heb je vragen, stel deze vooral. Moderatoren zitten klaar om je vragen te beantwoorden of door te sturen naar de studio.

maandag

9

december 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.