Webinar overzicht Hulp nodig
Duurzaamheid: wat kan je als bedrijf nu doen? Wat kan ik vandaag doen om morgen het verschil te maken? RTL Z organiseert op woensdag 14 oktober om 20:30 uur een live seminar speciaal voor het mkb over de verduur...
253 keer bekeken

Duurzaamheid: wat kan je als bedrijf nu doen?

Duurzaamheid: wat kan je als bedrijf nu doen?

Wat kan ik vandaag doen om morgen het verschil te maken? RTL Z organiseert op woensdag 14 oktober om 20:30 uur een live seminar speciaal voor het mkb over de verduurzaming van je bedrijf

Met onze speciale gast Ed Nijpels gaan we alle doelstellingen van het Klimaatakkoord na. Nijpels is de voortrekker van het Klimaatakkoord in Nederland. Hij weet alle ins en outs. Met Nijpels gaan we in op alle actuele onderwerpen, hij zal ook jouw vragen beantwoorden. Dus meld je hier aan.

Aan de slag

Het seminar is het slotstuk van de week van de Energie op RTL Z. We hebben in de uitzending ook een serie portretten van bedrijven die momenteel al echt werk maken van duurzaamheid. Wat kunnen we van deze bedrijven leren? Presentatrice Frederique Dormaar is zelf het land doorgereisd en heeft diverse portretten gemaakt. Bijvoorbeeld bij HC’ 03, de jeugdclub van Klaas-Jan Huntelaar. HC’03 heeft geïnvesteerd in LED lampen en zonnepanelen. Behalve een beter zicht door de LED-verlichting besparen ze nu ook geld dat weer naar jeugdopleiding gaat. Maar ook bij Young Living, de meubelzaak van Jeroen Pans. Een groot pand met een gigantisch dak vol zonnepanelen. Pans verkoopt nu niet alleen meubels maar ook zonne-energie.

Ten slotte: Alle kantoren hebben binnenkort energielabel C nodig. Hoe zorg je dat jouw pand voldoet aan de nieuwe eisen? Joep Hilbink van Essent komt vertellen waarop bedrijven moeten letten willen ze nu de stap maken richting duurzaamheid. Joep weet alles van subsidies en investeringen. Meld je nu aan en stel alvast je vraag.

woensdag

14

oktober 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.