Webinar overzicht Hulp nodig
Verkiezingen VS en de gevolgen voor de beurs RTL Z en broker IG organiseren op donderdag 22 oktober een live seminar over de volatiliteit die is te verwachten rondom de Amerikaanse verkiezingen van 3 november. De ...
1206 keer bekeken

Verkiezingen VS en de gevolgen voor de beurs

Verkiezingen VS en de gevolgen voor de beurs

RTL Z en broker IG organiseren op donderdag 22 oktober een live seminar over de volatiliteit die is te verwachten rondom de Amerikaanse verkiezingen van 3 november.

De verkiezingen in de VS zorgen altijd voor vuurwerk op de beurs. En dit jaar helemaal: Wordt Joe Biden de nieuwe president van Amerika of wordt het toch een tweede termijn voor Donald Trump?

Hoe speel je in op marktontwikkelingen die zijn te verwachten?

Of de nieuwe president van de VS Joe Biden wordt of dat Donald Trump toch voor zijn tweede termijn opgaat, het zal niet veel uitmaken. Marktkenners verwachten turbulentie op de markten.

Hoe kan je profiteren van de volatiliteit?

In het seminar bespreken we het laatste nieuws over de verkiezingen, steekt een beurscommentator van RTL Z de thermometer in de beurs en kijken we naar producten waarmee je kan profiteren van de beweeglijkheid of waarmee je je beleggingsportefeuille kan beschermen tegen een koersdaling. 

Live uit New York geeft Peter Tuchman (Einstein of Wall Street) zijn visie.

Gast in de studio: Salah-Eddine Bouhmidi, Head of Markets IG

Presentatie: Janneke Willemse      

donderdag

22

oktober 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.