Webinar overzicht Hulp nodig
Beleggen met ETF's Op 20 februari om 20:00 uur zullen Martijn Rozemuller (oprichter en directeur Think ETF’s) en Hans Oudshoorn (Beleggingstrainer Alex/Binck) de theorie en de praktijk van ...
169 keer bekeken

Beleggen met ETF's

Beleggen met ETF's

Op 20 februari om 20:00 uur zullen Martijn Rozemuller (oprichter en directeur Think ETF’s) en Hans Oudshoorn (Beleggingstrainer Alex/Binck) de theorie en de praktijk van het snelst groeiende beleggingsproduct op de Nederlandse markt uitleggen. ETF’s (ook wel trackers genoemd) zijn beleggingsproducten met zeer lage beheerkosten, waarbij met één transactie diversificatie over de gehele index verkregen wordt.

Naast de theorie krijgt u ook een succesvolle strategie aangereikt waarmee u na het beursspel gemakkelijk zelf kunt beginnen met beleggen! Hieronder vindt u een beknopte opsomming van de agenda die behandeld zal worden.

  • Wat is indexbeleggen?
  • Wat is een ETF (ook wel tracker genoemd)?
  • ETF’s versus Beleggingsfondsen
  • Hoe selecteer je een goede ETF?
  • ETF strategie: “Egyptisch beleggen”

Martijn Rozemuller
Martijn Rozemuller, Managing Director en oprichter van Think ETF’s
Think ETF’s is de eerste Nederlandse aanbieder van ETF’s. Think ETF’s onderscheidt zich onder andere door transparantie en lage kosten. Daarnaast werd het onlangs verkozen tot Beste Indexbelegger van Nederland. De partij besteedt met haar ETF Academy veel aandacht aan educatie.


Hans Oudshoorn
Hans Oudshoorn, Beleggingstrainer Alex & Binck
Al op zijn vijftiende volgde Hans Oudshoorn het beursnieuws in de krant en op zijn zeventiende deed hij zijn eerste transacties op de beurs. Met vallen en opstaan heeft hij geleerd dat beleggen draait om zelfkennis, discipline en risicomanagement. Zijn motto: iedere belegger die deze aspecten leert te beheersen, kan zelfstandig een portefeuille opbouwen. Via artikelen en tijdens seminars en trainingen brengt hij zijn passie voor beleggen graag over op anderen.

Schrijf u nu gratis in voor dit online seminar en maak kans op een uniek gesigneerd boek “Beleggen voor Dummies” van expert Hans Oudshoorn.

donderdag

20

februari 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.