Webinar overzicht Hulp nodig
Seminar Willem Middelkoop: de bullmarkt in grondstoffen is begonnen
5301 keer bekeken

Seminar Willem Middelkoop: de bullmarkt in grondstoffen is begonnen

Seminar Willem Middelkoop: de bullmarkt in grondstoffen is begonnen

Maandagavond 27 juni geeft Willem Middelkoop, als oprichter van het Commodity Discovery Fund, weer een uur lang zijn visie op de markten en de beurzen.

Hoe kijkt onze voormalige beurscommentator naar de enorme prijsstijging van grondstoffen, de wereldwijde geldontwaarding, naar de gevolgen van de oorlog in Oekraïne en wat verwacht Willem voor 2022 en verder? 

Presentator Janneke Willemse en Willem zullen tijdens dit webinar vragen beantwoorden over alle gevolgen van de huidige superinflatie en de Mega-crisis die het gevolg hiervan is. Vooral de energie- en voedselcrisis zullen gaan leiden tot grote problemen. Voeg daarbij de enorme geopolitieke spanningen als de oorlog in de Oekraïne, waardoor in de grondstoffenwereld acute schaarste is ontstaan. 

Willem zal uitleggen waarom Credit Suisse heeft aangegeven dat deze ontwikkelingen zelfs zullen zorgen tot veranderingen in het monetaire system, onder het motto Bretton Woods 3.0

Daarnaast bespreken Janneke en Willem de vooruitzichten voor grondstoffen in de komende jaren. Wanneer volgt de volgende bull run voor grondstoffen en mijnbouwaandelen?

Willem was tot 2008 beurscommentator bij RTL Z, waarna hij het Commodity Discovery Fund begon. Het fonds heeft inmiddels 140 miljoen euro onder beheer, afkomstig van bijna 2000 participanten afkomstig uit de hele wereld. 

U kunt uw vragen nu alvast stellen ...Uitleg Commodity Discovery Fund

maandag

27

juni 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.