Webinar overzicht Hulp nodig
RTL Z Special ‘Investeren in startups’ Ben jij klaar om pionierende startups te ontmoeten en deel uit te maken van hun groei? Meld je dan aan voor de RTL Z Special ‘Investeren in startups’ op dinsdagavond 26 m...
893 keer bekeken

RTL Z Special ‘Investeren in startups’

Ben jij klaar om pionierende startups te ontmoeten en deel uit te maken van hun groei? Meld je dan aan voor de RTL Z Special ‘Investeren in startups’ op dinsdagavond 26 maart vanaf 19.30 uur. Verwacht een avond vol ondernemerschap, innovatie en inzichten. 

Investeren kan al vanaf €100,- 

Vier totaal verschillende startups doen tijdens deze special hun pitch om nieuwe investeerders aan zich te binden. Waar investeren in startups normaal alleen mogelijk is voor angel investors met diepe zakken, maakt Nxchange het voor iedereen mogelijk om te investeren. Marleen Evertsz, oprichter Nxchange: “Uniek aan onze propositie is dat werkelijk iedereen mee kan doen, investeren is namelijk al mogelijk vanaf kleine bedragen zoals 100,- tot 235,- euro. Nu aandelen duur zijn en vastgoed onder druk staat, is investeren in startups extra interessant. Maar je moet wel weten hoe het werkt en wat je doet. En precies dát gaan we je laten zien tijdens deze special.”

Nxchange Angel Café: Het voorspel op succes

Wil jij tijdens de special goed beslagen ten ijs komen? Meld je dan ook aan voor het Nxchange Angel Café op maandag 18 maart in Capital C in Amsterdam. Heel startup-minnend Nederland komt hier samen om te luisteren naar inspirerende sprekers en ondernemers. Ontvang lessen in opschalen van Marco Aarnink van Print.com, laat je inspireren door Rico Verhoeven, en leer wat er nodig is om de top te bereiken. Je kunt het Angel Café zowel fysiek als digitaal bijwonen, aanmelden kan hier.De vier startups die zowel tijdens het Angel Café als tijdens de RTL Z Special ‘Investeren in startups’ zullen pitchen zijn Pieter Pot, Jopen, Icetubs en Startupbootcamp:

Pieter Pot: Potten in plaats van plastic (19.30u)

Ondernemer Jouri Schoemaker zal het spits afbijten. Hij is oprichter van Pieter Pot: een online supermarkt die alles in potten aflevert, om zo plastic en andere verpakkingen tegen te gaan. De startup heeft hoge toppen en diepe dalen gekend en is nu weer terug bij de basis. Een klein team, operationele partners met expertise en de blik op een duurzame lange termijn.  Verwacht vuurwerk van Schoemaker: in 2016 werd hij kampioen pitchen, waar hij ook les in geeft.

Jopen: De nr. 1 Craft Bier-brouwerij van Nederland (20.00u)

De tweede pitch is in handen van Michel Ordeman en Lydian Zoetman-Ordeman van Brouwerij Jopen. Hoewel deze brouwerij al in 1994 opgericht is, zeggen ze nog regelmatig “we’re just getting started”. De brouwerij ziet namelijk veel groeimogelijkheden voor Craft Bier in het algemeen en Jopen bier in het bijzonder. Zowel in Nederland als daar buiten. Denk aan: non-alcoholic, meer vatgerijpte bieren én meerdere Jopen Barren door heel Nederland.

Icetubs: De kracht van koudwatertherapie (20.30u)

Als derde zullen ondernemer Chiel Kraai en kickbokser Rico Verhoeven hun pitch voor Icetubs doen. Kraai schreef zich op 15-jarige leeftijd al in bij de KVK met zijn eerste bedrijf. Hij heeft zich door de jaren heen met vallen en opstaan ontwikkeld tot eigenaar van drie succesvolle bedrijven: Welvaere, Lingalaid en Icetubs. Over dat laatste initiatief komt hij vertellen. Deze ijsbaden zijn ontworpen voor gebruik bij koudwatertherapie, een praktijk waarbij men zich onderdompelt in ijswater om gezondheidsvoordelen te behalen. Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven is fan en schuift aan in de studio om zijn ervaringen en enthousiasme te delen.

Startupbootcamp Bold 2 (21.00u)

Bold2 is het Startup Accelerator-programma waarin maar liefst 300 startende ondernemingen zijn verzameld. Na de eerste IPO van een fonds met bedrijven gericht op Sustainable Development Goals, volgt nu een nieuw fonds met de focus op 10 verschillende groeidomeinen, verdeeld over maar liefst 300 verschillende startups. Daan Looman schuift aan in de studio en vertelt je alles over dit nieuwe fonds van Startupbootcamp en hoe jij hieraan kunt meedoen.

Stel je vragen tijdens de uitzending

Tijdens het online seminar op dinsdag 26 maart zullen de volgende gasten in de studio aanwezig zijn:
Pieter Pot: Jouri Schoemaker 
Jopen: Michel Ordeman en Lydian Zoetman-Ordeman
Icetubs: Chiel Kraai en Rico Verhoeven
Startupbootcamp Bold 2: Daan Looman
Nxchange: Marleen Evertsz
Presentator: Janneke Willemse

Zoals altijd heb je zowel voor als tijdens deze boeiende avond de kans om live jouw vragen te stellen aan de ondernemers en experts in de studio. Ook is het tijdens de special mogelijk om je direct aan te melden als geïnteresseerde of investeerder in één of meerdere startups.

Dus ben jij geïnteresseerd om in startups te gaan investeren? Dan is dit hét moment om hier meer over te leren en meteen mee te doen. Mis deze unieke kans niet om je kennis te verrijken en direct betrokken te raken bij de startups van de toekomst. Meld je nu aan voor de RTL Z Special ‘Investeren in startups’ 

dinsdag

26

maart 2024

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.