Webinar overzicht Hulp nodig
China bijna klaar voor monetaire 'reset'. Nu jij nog! Voor de crisis belegden China en de andere BRIC-landen vooral in Amerikaanse staatsleningen. Door de crisis zijn ze wakker geschud en realiseren zij zich dat het papieren...
2745 keer bekeken

China bijna klaar voor monetaire 'reset'. Nu jij nog!

China bijna klaar voor monetaire 'reset'. Nu jij nog!

Voor de crisis belegden China en de andere BRIC-landen vooral in Amerikaanse staatsleningen. Door de crisis zijn ze wakker geschud en realiseren zij zich dat het papieren financiële dollarsysteem op zijn einde loopt. Zij bereiden zich voor op een nieuwe fase.

Het valt niet aan de goudprijs af te lezen, maar het edelmetaal is bezig met aan een opvallende comeback. Rusland en China kopen op agressieve wijze goud op. India wordt geconfronteerd met een gigantische vraag naar goud, dat zelfs leidt tot grote tekorten op de handelsbalans.

De macht in de financiële wereld is van west naar oost aan het verschuiven. De Amerikaanse dollar is als spil in het financiële systeem onhoudbaar. Willem Middelkoop legt in dit online seminar uit hoe beleggers kunnen voorsorteren op deze monetaire reset. Hij beantwoordt de volgende vragen:

·         Waarom heeft het Amerikaanse dollarsysteem zijn beste tijd gehad?

·         Waarom verschuift de macht (en het goud) van west naar oost?

·         Waarom bedreigt de Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB) de Wereldbank?

·         Hoe kun je het beste voorsorteren op deze bewegingen?

Over Willem Middelkoop:

In 2008 richtte Willem Middelkoop Amsterdamgold.com op voor mensen, die wilden beleggen in fysiek goud. Toen het bedrijf drie jaar later werd verkocht, was de jaaromzet tot boven 100 miljoen euro gestegen. Sinds 2008 staat hij ook aan het hoofd van het Commodity Discovery Fonds. Dit fonds heeft een nadrukkelijke focus op nieuwe grondstofontdekkingen en edelmetaalbeleggingen.

Datum: donderdag 22 april
Aanvang: 20.30 uur
Kosten: Gratis

Dit online seminar wordt mede mogelijk gemaakt door het Commodity Discovery Fonds.

Copyright: RTL Online Seminar

Commodity Discovery Fund is een beleggingsinstelling (fonds voor gemene rekening) naar Nederlands recht. De beheerder, Commodity Discovery Management B.V., heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en is opgenomen in het register van de AFM.

woensdag

22

april 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.