Terug Hulp nodig

Correcte contactgegevens & terhandstellingsverplichting algemene voorwaarden SIDN

Correcte contactgegevens & terhandstellingsverplichting algemene voorwaarden SIDN

SIDN organiseert op woensdag 31 augustus van 15.00 tot 16.00 uur een webinar over twee nieuwe onderwerpen die voor .nl-registrars van belang zijn.

Het eerste deel van het webinar gaat in op de nieuwe rapportage ‘Correcte contactgegevens’ die vanaf 11 juli op de registrarssite beschikbaar is. Met behulp van deze rapportage krijg je inzicht in mogelijk onjuiste gegevens binnen jouw portfolio. Het resultaat heeft invloed op jouw score voor het criterium Datakwaliteit op de Registar Scorecard. Michiel Henneke van SIDN licht samen met Holger Wandt van Human Inference, het bedrijf dat de rapportage voor ons maakt, toe hoe deze rapportage werkt en hoe je ‘m kunt gebruiken om je adressenbestand op te schonen.

In het tweede deel van het webinar vertelt Joost Linnemann van advocatenkantoor Kennedy van der Laan over de terhandstellingsverplichting voor de algemene voorwaarden voor .nl-domeinnaamhouders. Als registrar ben je verplicht om de algemene voorwaarden van een registry aan de houder ter hand te stellen voordat hij een domeinnaam registreert. Een in de praktijk vaak lastige verplichting die mogelijk ingrijpt op jouw salesproces. Joost Linnemann licht een methode toe, waarmee je aan deze verplichting kunt voldoen op een wijze die niet ingrijpt in het salesproces.

woensdag

31

augustus 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.