Terug Hulp nodig
Ontwikkelingen Registrar Scorecard De Registrar Scorecard bestaat alweer bijna 3,5 jaar. Sinds de lancering zijn meer dan 355 registrars aangehaakt bij dit succesvolle incentiveprogramma. Met elkaar zijn d...
65 keer bekeken

Ontwikkelingen Registrar Scorecard

Ontwikkelingen Registrar Scorecard

De Registrar Scorecard bestaat alweer bijna 3,5 jaar. Sinds de lancering zijn meer dan 355 registrars aangehaakt bij dit succesvolle incentiveprogramma. Met elkaar zijn deze registrars goed voor ruim 85% van de .nl-zone. In die periode behaalden we mooie resultaten en keerden we een groeiend bedrag aan registrars uit! De afgelopen maanden ontwikkelden we nieuwe incentives die ingaan vanaf juli 2018. We praten je graag bij over deze incentives tijdens het webinar ‘Ontwikkelingen Registrar Scorecard’.

Wat kun je verwachten?In het webinar blikken we kort terug en vooral vooruit op de Registrar Scorecard. Dit is het programma:

• Michiel Henneke, marketingmanager, is host van het webinar.

• Sebastiaan Assink, onze key accountmanager, trapt het webinar af met de RSC-resultaten van het afgelopen jaar.

• Sebastiaan en Michiel vertellen je de ins en outs van het nieuwe RSC-dashboard en de nieuwe incentives. Hierbij gaan ze onder andere in op de maximale uitkering die zichtbaar is en de nieuwe abusemeters.

• Marco Davids, een van onze technische adviseurs, adviseert je vervolgens over de belangrijkste nieuwe incentive: veilige e-mailstandaarden. Hoe richt je standaarden als StartTLS, DKIM, SPF en DMARC in? Wat zijn knelpunten? Waar moet je op letten?

• Sebastiaan gaat tot slot in op de budgetverdeling voor het komende halfjaar. Ook laat hij je aan de hand van een aantal rekenvoorbeelden zien waar je winst kunt boeken door aan de slag te gaan met jouw .nl-portfolio.

• Q&A. Het webinar is interactief. Stel je vragen en leg je dilemma’s voor! De presentatoren beantwoorden live in de studio alle vragen die binnenkomen.

dinsdag

3

juli 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.