Terug Hulp nodig
Hostinginfrascan
127 keer bekeken

Hostinginfrascan

Interactief webinar voor .nl-registrars en resellers
Hostinginfrascan

Donderdag 17 september organiseren wij van 16.00 – 17.00 uur een webinar over de hostinginfrascan. De hostinginfrascan geeft je inzicht in de veiligheid van je hostingplatform en is een co-creatie van de Vereniging van Registrars, SIDN en ThreadStone cyber security. In het webinar vertellen we je er alles over.

Het internet in Nederland veilig(er) maken en houden is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Een veilige hostingomgeving voor websites en webapplicaties is een belangrijke factor in een veilig internet.

Scannen op kwetsbaarheden
Om de veiligheid van je technische infrastructuur te kunnen verhogen, is inzicht in hoe je ervoor staat als het gaat om cybersecurity essentieel. Dit inzicht verkrijg je bijvoorbeeld door je platform te laten scannen op kwetsbaarheden, maar dit soort scans zijn duur en daardoor vaak niet haalbaar voor bedrijven.

In samenwerking met de Vereniging van Registrars en ThreadStone biedt SIDN .nl-registrars de hostinginfrascan aan. De scan maakt het voor .nl-registrars en hosters mogelijk om heel voordelig de technische infrastructuur te laten scannen op kwetsbaarheden. Via een overzichtelijk dashboard geven we je het benodigde inzicht om de veiligheid van je infrastructuur verder te verhogen.

In dit webinar vertellen we je alle ins en outs van de hostinginfrascan. Alvast meer weten? Ga naar www.hostinginfrascan.nl.

Programma
16.00 - 16.05 uur: Welkom door Michiel Henneke, marketingmanager bij SIDN en host van het webinar

16.05 - 16.10 uur: Introductie hostinginfrascan door Alfredo Garcia, key accountmanager bij SIDN. Hoe is dit project tot stand gekomen? Wat is het doel en de doorlooptijd van de hostinginfrascan en voor wie is het?

16.10 - 16.30 uur:  Rene van Etten en Richard Klein van ThreadStone vertellen je hoe de hostinginfrascan werkt en wat er precies wordt gescand. Ook laten ze het controlepaneel zien en geven ze inzicht in de mogelijke resultaten en rapportages.  

16.30 - 16.40 uur: We laten je tot slot een aantal concrete usecases zien uit onze pilot. Wat zijn de ervaringen en meest voorkomende issues van de scan?

16.40 - 16.50 uur: Martijn Kamphuis, voorzitter van de Vereniging van Registrars, vertelt wat de meerwaarde van deze scan is voor .nl-registrars en resellers.

16.50 - 17.00 uur: Ruimte voor vragen

Stel je vragen!
Het webinar is interactief. Stel je vragen in de chat. We bespreken zoveel mogelijk vragen live in het webinar.

donderdag

17

september 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.