Terug Hulp nodig
Veilig omgaan met websites en mail In Nederland zijn er meer dan tien miljoen mailadressen en 3 miljoen websites actief. Een mooi cijfer. Helaas zijn de websites en mailadressen die bij deze domeinnamen ho...
451 keer bekeken

Veilig omgaan met websites en mail

Hoe hou je je website en mail veilig en cybercriminelen buiten de deur?
Veilig omgaan met websites en mail

In Nederland zijn er meer dan tien miljoen mailadressen en 3 miljoen websites actief. Een mooi cijfer. Helaas zijn de websites en mailadressen die bij deze domeinnamen horen steeds vaker doelwit van cybercriminelen. Die met valse mails of namaaksites proberen mensen op te lichten. Voor de slachtoffers is de impact groot. Niet alleen de materiële schade, maar ook het gevoel erin getrapt te zijn, laat sporen na. Vrijwilligers van SeniorWeb krijgen ook steeds meer vragen over online fraude. Daarom organiseren we dit webinar, speciaal voor alle vrijwilligers van SeniorWeb. Dit webinar organiseren we in het kader van de themamaand ‘Fraude herkennen en voorkomen’.

In dit webinar vertellen wij hoe deze cybercriminelen te werk gaan en hoe je ze buiten de deur houdt. Experts van SIDN, het bedrijf achter .nl, SeniorWeb en de Fraudehelpdesk laten je aan de hand van concrete cases en voorbeelden zien waar je op moet letten en hoe je voorkomt dat iemand slachtoffer wordt, maar ook wat je moet doen als je bij jezelf of een lid misbruik ontdekt.

Het webinar is interactief met gelegenheid tot stellen van vragen zowel vooraf als tijdens de uitzending.

Sprekers:

  • Michiel Henneke, SIDN.
  • Eunice Bom, Fraudehelpdesk
  • Hans Straatman, SeniorWeb
  •  

    dinsdag

    10

    oktober 2023

    Dit webinar heeft al plaatsgevonden.