Terug Hulp nodig
Praat online mee over jouw arbeidsvoorwaarden De cao (collectieve arbeidsovereenkomst) is er voor ons allemaal. In deze overeenkomst worden door werkgever en werknemers (vertegenwoordigd door vakorganisaties) afsprak...
509 keer bekeken

Praat online mee over jouw arbeidsvoorwaarden

Praat online mee over jouw arbeidsvoorwaarden

De cao (collectieve arbeidsovereenkomst) is er voor ons allemaal. In deze overeenkomst worden door werkgever en werknemers (vertegenwoordigd door vakorganisaties) afspraken vastgelegd over de algemene arbeidsvoorwaarden. Praat op 27 oktober a.s. van 10.00 tot 11.30 uur mee over jouw arbeidsvoorwaarden. 

De weg naar een nieuwe cao
De onderhandelingen voor een nieuwe cao (voor 2022 e.v.) gaan al weer bijna van start. Jouw inbreng is hierbij van groot belang. De vertegenwoordigers van de vakorganisaties en Directeur HRM van UWV gaan dan ook graag met jullie in gesprek over de arbeidsvoorwaarden. 

In de cao 2021 zijn afspraken gemaakt om verschillende onderwerpen uit te werken in een gezamenlijke studie. De adviezen zijn inmiddels aangeboden aan cao-partijen. Nu gaan zij daar graag met jullie over in gesprek. 

Welke onderwerpen worden er dan besproken?
Er wordt aandacht besteed aan verschillende cao-gerelateerde onderwerpen. Daarnaast wordt expliciet stilgestaan bij de studie onderwerpen:

•   Hoe kijk jij naar verlof?
•   Wat heb jij nodig om de overstap te maken naar het hybride werken?
•   Het goede gesprek, wat is dat nou eigenlijk en hoe kijk jij daar tegenaan?

Tot de 27e!

woensdag

27

oktober 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.