Terug Hulp nodig
265 keer bekeken

Ken je arbeidsmarkt

Hoe vind je de juiste informatie en hoe zet je deze in?
Ken je arbeidsmarkt

Iedereen weet dat de arbeidsmarkt op dit moment krap is. Maar kun je dit ook met cijfers onderbouwen bij jouw klant? Met als doel dat jouw klant in beweging komt en de functie-eisen van hun vacatures aanpast in wat wel mogelijk is?

Na het kijken van dit webinar kun jij exact landelijk, regionaal en per branche aantonen hoe het gesteld is met de arbeidsmarkt. Of er bijvoorbeeld krapte is in jouw regio voor een bepaald functieprofiel. En kun je aantonen of er een mismatch is tussen vraag en aanbod.

Tot slot krijg je handige tools mee voor het gesprek met jouw opdrachtgever om naar andere wervingsmogelijkheden te kijken. Kortom, alles wat jij nodig hebt om echt het gesprek aan te gaan met jouw opdrachtgever over de arbeidsmarkt. Zo word jij een next level arbeidsmarktspecialist en kun jij elk gesprek voeren. Schrijf je nu in voor het webinar 'Ken je arbeidsmarkt'.

Heb je al een vraag die je graag wil stellen? Laat deze dan achter wanneer je je aanmeldt voor het webinar.


Ter info:
 Wanneer je je aanmeldt voor dit webinar ontvang je standaard een bevestigingsmail. Heb je de bevestigingsmail niet ontvangen? Kijk dan in je spamfolder. 

Je kunt het webinar volgen op je computer, laptop, tablet of je mobiele telefoon. 

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: webinar@uwv.nl.

dinsdag

30

mei 2023

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.