Terug Hulp nodig
393 keer bekeken

Online meeting en voorlichting ‘Op weg naar een vaste baan bij de EU’

Als je werkt voor de EU heb je impact op het leven van ruim 450 miljoen Europeanen. Het Europees Bureau voor Personeelsselectie opent na de zomer een nieuwe selectieprocedure voor een baan bij één van de Europese instellingen. In deze online meeting en voorlichting geven we je meer inzicht in deze selectieprocedure voor jonge professionals en vertellen vier Nederlandse ambtenaren over hun ervaringen bij de EU, de carrièremogelijkheden die de EU biedt en waarom ook jij een Europese loopbaan zou moeten overwegen.

Waarom meedoen aan de selectieprocedure?

Als je door de selectie heen komt mag je solliciteren op een vaste baan. Je solliciteert zelf op een functie die goed bij je past.

Sprekers:

    Marije Kusters, beleidsmedewerker interne veiligheid
    • Twan van Erp, beleidsassistent directeur Clean Planet
    • Gijs Schilthuis, afdelingshoofd landbouwbeleid
    • Daphne Gerard, econoom op o.a. Europees Semester
    • Jasper de Boer, voorlichter en kandidatenbegeleider WerkenbijdeEU

In deze online meeting en voorlichting leggen we uit wat je allemaal kunt doen om goed voorbereid aan de start te verschijnen. We vertellen ook hoe de selectieprocedure werkt. En wat WerkenbijdeEU voor jou kan betekenen in voorbereiding op, tijdens en na het doorlopen van de selectieprocedure.

Op de hoogte blijven over de selectieprocedure voor jonge professionals? Meld je aan voor het Talent Netwerk van WerkenbijdeEU.

Meer informatie vind je op de website van WerkenbijdeEU.

donderdag

22

juni 2023

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.