werken aan perspectief
Filter webinarsSluit filter
Log in voor een compleet overzicht van alle webinars

Nieuwe kansen creëren met een online profiel

Als u solliciteert kijkt meer dan 90% van de werkgevers naar uw online aanwezigheid. Alle gevonden informatie over u op internet, speelt mee in het beeld dat een werkgever van u krijgt.

Bent u nog niet online aanwezig? Wilt u weten wat de belangen van online profileren zijn? Volg het webinar en maak een start met ...

Datum: 29 mei 2017
Aanvang: 9:30
Duur: 45 minuten
Aanmelden voor dit webinar

Hoe val ik op met mijn cv?

Valt uw cv op? Verleidt u een potentiële werkgever met uw cv? Een werkgever beslist binnen enkele seconden of uw cv op de ‘Ja of Nee’ stapel belandt. Hoe zorgt u ervoor dat uw cv gelezen wordt en op de ‘Ja’ stapel terecht komt?

In dit webinar zullen wij ingaan op deze vragen, voorbeelden geven en ...

Datum: 29 mei 2017
Aanvang: 11:30
Duur: 45 minuten
Aanmelden voor dit webinar

Werk vinden met LinkedIn

Heeft u al een account op LinkedIn? LinkedIn is een zakelijk netwerk dat onmisbaar is in uw zoektocht naar werk. Met LinkedIn kunt u een zakelijk netwerk opbouwen, profileren en vacatures vinden. Het is belangrijk om de basis functionaliteiten te kennen van LinkedIn, welke we in dit webinar live zullen laten zien.

Volg het webinar ...

Datum: 1 juni 2017
Aanvang: 10:30
Duur: 45 minuten
Aanmelden voor dit webinar

Solliciteren? Zo gaat het nu

We leven in een digitaal tijdperk. En dat brengt met zich mee dat het solliciteren ook andere vaardigheden van u vraagt dan voorheen. Want u bent op zoek, maar men is ook op zoek naar u! Zichtbaar en vindbaar zijn is dan ook heel belangrijk. In dit webinar maakt u kennis met de drie belangrijkste ...

Datum: 1 juni 2017
Aanvang: 11:30
Duur: 45 minuten
Aanmelden voor dit webinar