werken aan perspectief
Filter webinarsSluit filter
Log in voor een compleet overzicht van alle webinars
148 keer bekeken

De eerste indruk

Let op! Dit webinar is vol. Na afloop van het live webinar kunt u het webinar OnDemand terugkijken onder de knop 'webinar gemist'.
De eerste indruk

Maakt u een goede eerste indruk? Tijdens het solliciteren is dit van groot belang. Dit geldt natuurlijk bij een sollicitatiegesprek, maar vergeet niet dat u online ook al een eerste indruk maakt. Gelukkig kunt u met een paar simpele tips de eerste indruk die u maakt op een werkgever verbeteren. In het webinar ‘De eerste ...

Datum: 20 maart 2019
Duur: 30 minuten
351 keer bekeken

Pitchen! U ook?

Pitchen! U ook?

Een elevator pitch is een korte presentatie waarin u vertelt wie u bent en waar u goed in bent. Een elevator pitch kan in allerlei situaties handig zijn, bijvoorbeeld tijdens een sollicitatiegesprek of als u een praatje maakt op een congres of seminar. In dit webinar leert u hoe u een elevator pitch maakt, zodat u ...

Datum: 5 maart 2019
Duur: 30 minuten
385 keer bekeken

Onderhandelen over uw salaris? Het kan!

Onderhandelen over uw salaris? Het kan!

Gefeliciteerd! U bent aangenomen. Voordat u echt aan het werk gaat, staat u nog 1 ding te wachten: het arbeidsvoorwaardengesprek! Tijdens dit gesprek bespreekt u onder meer uw salaris, want een nieuwe baan biedt ruimte om hierover te onderhandelen. Het is uw recht om over uw salaris te onderhandelen, maar doet u dit ook?

In dit webinar vertellen wij hoe u zich ...

Datum: 20 februari 2019
Duur: 30 minuten
118 keer bekeken

Werken in Europa

Werken in Europa

Bent u op zoek naar vast werk, tijdelijk werk of misschien wel een vakantiebaan? In Europa liggen ook volop kansen! Werken in het buitenland is een mooie manier om internationale werkervaring op te doen en een nieuwe cultuur, taal en mensen te leren kennen.

In dit webinar ontdekt u waar u rekening mee kunt houden ...

Datum: 5 februari 2019
Duur: 30 minuten
120 keer bekeken

Wat kan ik met Twitter?

Wat kan ik met Twitter?

Gebruikt u Twitter al voor het vinden van een nieuwe baan? U vindt er vacatures en komt er snel in contact met anderen. Met meer dan 2 miljoen gebruikers in Nederland is Twitter een goede plek om uw netwerk uit te breiden.

In dit webinar laten we u zien hoe u Twitter in kunt zetten in ...

Datum: 4 februari 2019
Duur: 45 minuten
142 keer bekeken

Hoe gebruik ik Facebook in mijn zoektocht naar werk?

Hoe gebruik ik Facebook in mijn zoektocht naar werk?

Wist u dat u Facebook ook kunt inzetten bij het vinden van een baan? Bijvoorbeeld om uzelf te profileren, of om vacatures te zoeken. In het webinar 'Hoe gebruik ik Facebook in mijn zoektocht naar werk?' leggen we u uit hoe dit werkt en behandelen we vragen als:

• Hoe laat ik mij zien op Facebook?
• ...

Datum: 31 januari 2019
Duur: 45 minuten
Datum: 24 januari 2019
Duur: 30 minuten
419 keer bekeken

Op zoek naar werk? Doelen stellen helpt

Op zoek naar werk? Doelen stellen helpt

Wie een plan maakt en doelen stelt, vindt sneller een baan. Dat blijkt uit onderzoek. Een plan met doelen geeft houvast bij uw zoektocht naar werk en is goed voor uw motivatie. In dit webinar ontdekt u:

* Hoe u concrete doelen stelt voor het vinden van werk

* Wat het stellen van doelen u oplevert

* Hoe u ...

Datum: 8 januari 2019
Duur: 30 minuten
Datum: 23 oktober 2018
Duur: 30 minuten
1302 keer bekeken

Lastige vragen tijdens het sollicitatiegesprek

Lastige vragen tijdens het sollicitatiegesprek

‘Kunt u wat over uzelf vertellen? En wat zijn uw goede en slechte eigenschappen?’ Geen enkel sollicitatiegesprek is hetzelfde, toch zijn er vragen die in elk gesprek gesteld worden. De meest gestelde vragen tijdens een sollicitatiegesprek gaan vaak over motivatie, ambitie en persoonlijke en professionele kwaliteiten. Het juiste antwoord geven kan lastig zijn. Een goede ...

Datum: 18 september 2018
Duur: 30 minuten