werken aan perspectief
Webinar overzicht Hulp nodig
67 keer bekeken

Werken in Europa: hoe pak ik dat aan?

Werken in Europa: hoe pak ik dat aan?

Bent u op zoek naar een vakantiebaan of vast werk? In Europa liggen volop kansen. Het is een mooie manier om internationale werkervaring op te doen en een nieuwe cultuur, taal en mensen te leren kennen.

In dit webinar leggen wij uit waar u rekening mee moet houden als u wilt werken in een ander Europees land. Een EURES-adviseur van UWV geeft tips over een goede voorbereiding, het vinden van vacatures en solliciteren in een ander land.

Volg het webinar en zorg dat u op de hoogte bent van werken in Europa. U kunt tijdens het webinar uw vragen over dit onderwerp in de chat stellen aan een medewerker van het UWV-webinarteam en aan adviseurs van EURES en UWV Internationaal. Doet u ook mee? Klik dan op de knop ‘Aanmelden voor dit webinar’ rechts op dit scherm.

Heeft u voorafgaand aan het webinar al een vraag? Wanneer u zich inschrijft voor het webinar kunt u vooraf al een vraag stellen. In het webinar zullen wij terugkomen op o.a. de top 5 klantvragen.

Op 10 & 11 februari 2018 vindt de Emigratiebeurs plaats in Houten. Wilt u meer weten over de Emigratiebeurs en 2 gratis toegangskaarten ontvangen? Bekijk dan deze website.

Ter info: Wanneer u zich aanmeldt voor dit webinar krijgt u standaard 2 mails. Eén bevestigingsmail en één mail om het webinar in uw agenda te plaatsen (bijvoorbeeld van Outlook of Google Calender). Geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk dan in uw spamfolder. Bij vragen kunt u een mail sturen naar webinar@uwv.nl

dinsdag

16

januari 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.