Terug Hulp nodig

Verleg je werkgrens

Verleg je werkgrens

Door de coronacrisis is de situatie op de arbeidsmarkt veranderd. Kijk voor meer informatie over de arbeidsmarkt en de coronacrisis op werk.nl.

Bent u op zoek naar vast, tijdelijk werk of misschien wel een vakantiebaan? In Europa liggen volop kansen! Werken in het buitenland is een mooie manier om internationale werkervaring op te doen en een nieuwe cultuur, taal en mensen te leren kennen. Dat kan ook al in uw eigen grensregio.

In dit webinar ontdekt u waar u rekening mee kunt houden als u gaat werken in een ander Europees land of net over de grens in België en Duitsland. Een EURES-adviseur van UWV geeft tips over een goede voorbereiding, het vinden van vacatures, solliciteren in het buitenland en nog meer.  

Meld u aan voor het webinar en stuur met uw aanmelding alvast een vraag mee voor de EURES-adviseur. Zij behandelt de meest gestelde vragen tijdens het webinar. U kunt dan natuurlijk ook live uw vragen stellen via de chat.

Dit webinar heeft al plaatsgevonden maar u kunt dit webinar op ieder gewenst moment terugkijken. Klik hiervoor op de groene knop ‘Bekijk het webinar’. Bij vragen kunt u een mail sturen naar webinar@uwv.nl.  

Wij adviseren u het webinar vanaf een computer of laptop te volgen. Bekijk ook het overzicht voor de aankomende webinars.

woensdag

29

januari 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, indien u hiervoor was aangemeld kunt u inloggen om het terug te kijken.