Terug Hulp nodig
8269 keer bekeken

Baanverlies: 'Sta even stil om vooruit te komen'

Baanverlies: 'Sta even stil om vooruit te komen'

Werk is voor de meeste mensen erg belangrijk. Als je je baan kwijtraakt, kan dat je hard raken. Soms heb je jarenlang voor een baas gewerkt en komt het verlies van je baan onverwacht. Dat voelt dan onrechtvaardig. Snel weer aan het werk lijkt de oplossing. Maar is dat een goede aanpak? 

Janske van Eersel is psycholoog en onderzoeker. Zij vertelt in dit webinar hoe je het verlies van je baan een plek kunt geven en hoe je daarna weer door kunt gaan.

Wil je alvast wat informatie over baanverlies en rouw? Bekijk dan de aflevering ‘Rouwen om baanverlies’ van Jacobine op Zondag. Hierin legt Janske uit dat je na het kwijtraken van je baan in een rouwproces kunt komen. 

Heb je nu al vragen voor Janske? Stel deze dan als je je aanmeldt voor het webinar. Uit de ingezonden vragen maken wij een selectie en deze worden tijdens het webinar beantwoord.


Ter info: Wanneer jij je aanmeldt voor dit webinar, krijg je standaard 2 e-mails. Eén bevestigingsmail en 1 mail om het webinar in jouw agenda te plaatsen (bijvoorbeeld Outlook of Google Calendar). Wanneer je de bevestigingsmail niet hebt ontvangen, kijk dan in jouw spamfolder. Bij vragen kan je een mail sturen naar webinar@uwv.nl

Wij adviseren je het webinar vanaf een computer of laptop te volgen. Bekijk ook het overzicht voor de aankomende webinars.

dinsdag

9

juni 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.