Terug Hulp nodig
6284 keer bekeken

Met persoonlijke kernwaarden vind je een baan die écht bij je past!

Met persoonlijke kernwaarden vind je een baan die écht bij je past!

Groei, respect, openheid en verbinding zijn voorbeelden van persoonlijke kernwaarden. Ze vormen de kern van jouw identiteit en maken duidelijk wat je belangrijk vindt, waar je voor staat en wat jou motiveert. Als je weet wat je kernwaarden zijn, vind je makkelijker de baan die jou energie en plezier geeft! In dit webinar bespreekt coach Justine Peereboom hoe persoonlijke kernwaarden je houvast en richting geven bij alles wat je doet. Ze geeft daarbij antwoord op vragen als: 

• Wat zijn persoonlijke kernwaarden?
• Hoe kies je persoonlijke kernwaarden?
• Hoe gebruik je persoonlijke kernwaarden tijdens het solliciteren? 

Tijdens het webinar gaan we aan de slag met het bepalen van jouw eigen persoonlijke kernwaarden. Download vooraf aan het webinar de lijst met persoonlijke kernwaarden die aan het webinar is gekoppeld. Houd tijdens het webinar pen en papier bij de hand.

Ter info: Wanneer je je aanmeldt voor dit webinar krijg je standaard 2 e-mails. Een bevestigingsmail en een e-mail om het webinar in je agenda te plaatsen (bijvoorbeeld Outlook of Google Agenda). Heb je de bevestigingsmail niet ontvangen? Kijk dan in je spamfolder. 

Je kunt het webinar volgen op je computer, laptop, tablet of je mobiele telefoon. Bekijk ook het overzicht voor de aankomende webinars.

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: webinar@uwv.nl.

 

dinsdag

17

mei 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden. Log in om het terug te kijken.