Over ons

Aandacht staat bij ons centraal. Aandacht voor mens, data én techniek. Wij geloven dat we hierdoor de beste resultaten kunnen behalen voor jou als klant.

Van 2009 tot nu

In 2009 keken we naar de wereld van fysieke events en dachten: dit kan zoveel efficiënter. Al die deelnemers die op hetzelfde moment op een bepaalde locatie moeten zijn. Met webinars bespaar je veel tijd en kosten, kun je deelnemers van over de hele wereld actief betrekken én verzamel je als bedrijf waardevolle data.

Deze observatie betekende de start van Online Seminar: het webinarplatform voor de zakelijke markt. In de afgelopen jaren hebben we een trouw klantenbestand opgebouwd en zijn we marktleider in de financiële sector. Ook zijn we erg actief in de zakelijke dienstverlening, media, zorg en farma en overheden. Onze klanten waarderen ons state-of-the-artplatform, ons hoge veiligheidsniveau en onze enorme aandacht voor hun wensen.

Medewerkers; over ons

‘Ik ben er trots op deel uit te maken van het Online Seminar-team, een team vol enthousiaste, gedreven mensen die continu streven het platform en onze dienstverlening te verbeteren.’

Jasper Poot, Senior Business Development Manager

Online Seminar teamfoto

Onze mensen

In ons team vind je specialisten op elk vlak. We stellen onze professionals graag aan je voor >> Ons team

Waar wij voor staan

 

De top van de berg - Can do; over ons

Can-do

Elk verhaal is uniek en wij bieden daarvoor de beste oplossing. Maatwerk is daarom altijd mogelijk. We gaan net zolang door totdat het lukt en krijgen het voor elkaar. We leveren altijd kwaliteit.

Hand schudden - Connect; over ons

Connect

Samen zijn we het succesvolst, daarom zoeken we elkaar op en zijn we geïnteresseerd in elkaars ideeën.We halen het meeste uit elk verhaal omdat we waardevolle inzichten, klanten en technologie aan elkaar verbinden. Alone we can do so little, together we can do so much.

Raket - High Performance; over ons

High performance

We bieden de beste service & ervaring en hebben het lef om te proberen, te leren en te ontwikkelen. Het kan altijd beter, daarom blijven we werken aan technologie die altijd en overal simpel en intuïtief werkt. Fail faster, fail forward.

500 klanten, 25.000 webinars en meer dan 1 miljoen interactieve kijkers: al 14 jaar dé webinarexpert.

Wil je écht
contact met je doelgroep?

Ben je op zoek naar een vernieuwend communicatieconcept voor een virtueel of hybride event? Of wil je optimaal gebruikmaken van innovatieve e-learning-faciliteiten? Met ons platform en state-of-the-art studio’s dragen we bij aan de realisatie van jouw succesvolle digitale communicatie. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.