State-of-the-art studio's op diverse locaties

Studio’s, daar draait het natuurlijk om bij Online Seminar. Je hebt bij ons dan ook altijd een state-of-the-art studio tot je beschikking, voorzien van de nieuwste technieken. Vanuit dit professionele decor, dat niet onderdoet voor dat van een talkshow, vertel je je verhaal aan je publiek.

Eigen studio's

Meer informatie

Externe studio's

Meer informatie

Mobiele studio

Meer informatie

Studiohuur

Meer informatie

Onze eigen studio's

Onze eigen twee studio’s bevinden zich in ons hoofdkantoor aan het John M. Keynesplein in Amsterdam. Je hebt hier de keuze uit onze grote studio met talkshowsetting en de compacte studio met een staande opstelling.

Meer informatie

Mobiele studio

Wil je zelf bepalen vanaf welke locatie je jouw doelgroep bereikt? Kies dan voor onze mobiele studio-oplossing. We bouwen hierbij de studio op locatie op en doen vier weken van tevoren een locatiecheck om te zien of de plek geschikt is.

We hebben jarenlange ervaring met online events vanaf allerlei hoogwaardige locaties: van hybride events in Paleis Het Loo en het Bimhuis tot aan internationale uitzendingen in Frankfurt, San Diego en Barcelona.

Meer informatie
Webinarstudio's: Mobiele studio overal inzetbaar

Incompany studio's

Webinarstudio's: Rabobank event

Ook voor een studio in jullie eigen bedrijfspand moet je bij Online Seminar zijn. Ons AV-productieteam is volledig vertrouwd met het opleveren van incompany studio’s. Onder coördinatie van onze ervaren AV-engineer wordt de apparatuur ingekocht en een controlroom inclusief studiosetting gebouwd. Deze leveren wij volledig op maat op (denk aan een tafel- of desksetting), in je eigen huisstijl.

Meer informatie

Studio's op externe toplocaties

Wil je je uitzending extra kracht bijzetten door het op een aansprekende locatie te laten plaatsvinden? Of zoek je een studio in een specifieke regio? Voor die situaties hebben wij verschillende high-end studiolocaties beschikbaar.

Medewerker Online Seminar

Wil je meer weten?

Peter Markus
peter.markus@onlineseminar.nl

+31 (0)682877545