Service

Projectmanagement

Onze projectmanagers stellen alles in het werk om je online event vlekkeloos te laten verlopen. Ons projectmanagement werkt toegewijd voor klanten in jouw branche, wat ervoor zorgt dat ze de sector en de specifieke behoeften van jouw organisatie begrijpen.

Full-service aanpak

Wij geloven in een full-service aanpak, wat betekent dat we er alles aan doen om je online event tot een succes te maken. We kunnen bijvoorbeeld een uitgebreid virtueel congres voor jouw organisatie opzetten. Wij zijn ook ervaren in het faciliteren van hybride evenementen – evenementen die zowel op een fysieke locatie als online plaatsvinden. Wat er ook nodig is om je boodschap op de best mogelijke manier over te brengen aan je publiek – ons projectmanagementteam staat voor je klaar.

Projectmanagers: flexibel en professioneel

Onze projectmanagers kennen de eisen van jouw branche en zijn zeer ervaren in het werken met grote, complexe organisaties. Een projectmanager wordt aan je bedrijf toegewezen en fungeert als een waardevolle sparringpartner. Onze professionele projectmanagers zijn flexibel en staan voor je klaar. Ook wanneer er op het allerlaatste moment wijzigingen moeten worden aangebracht. Zo zorgen ze ervoor dat jouw webinar het beste resultaat oplevert.

Advies in elke stap van het proces

Voor, tijdens en na het webinar staan onze projectmanagers voor je klaar om je te adviseren. Bijvoorbeeld wanneer het handig is om pollvragen stellen, of hoe je een effectieve online vragenlijst opzet. Wij geloven ook dat een goede voorbereiding alles is. Daarom testen we uitgebreid, en helpen we sprekers bij de voorbereiding op hun online event.

Als het voor een spreker de eerste keer is dat hij of zij een online event host of eraan deelneemt, nemen we extra de tijd om diegene te helpen met training en coaching. In onze evaluatie nemen we de reactie van het publiek door en analyseren we hoe we toekomstige uitzendingen nog verder kunnen verbeteren.

Dit is hoe we je
helpen

Mens

We denken verder dan features, systemen en techniek. Wij zorgen ervoor dat je de voordelen van data en techniek ervaart. Wij hebben aandacht voor de details. We luisteren. We leven ons in. Dat voel je. En dat voelen jouw klanten en gebruikers ook.

Ontmoet ons team

Data

Tegenwoordig is er een overvloed aan data: op sociale media, in klantenbestanden, uit campagnes. Wij geloven erin dat data alleen relevant voor jou zijn wanneer je er inzichten uit haalt. Wat weet je echt over je klant en hoe kun je je doelgroep zo veel mogelijk verder helpen? Wij verrijken en verslimmen. Dat helpt jouw organisatie echt vooruit.

Hoe doen we dit?

Techniek

Techniek moet geruisloos zijn. Techniek moet faciliteren waar het jou om te doen is: aandacht bij jouw doelgroep voor jouw verhaal. Daar zorgen wij voor met een state-of-the-artplatform. Een platform waarmee je moeiteloos kunt werken en niet te vergeten: dat extreem veilig is. Zet de techniek in waarvoor het bedoeld is: contact met jouw doelgroep.

Bekijk alle mogelijkheden

25.673

Aantal webinars

Met meer dan 25.000 succesvolle webinars wereldwijd, al 12,5 jaar dé webinarexpert.

Succesverhalen

We zijn trots op onze klanten. Als we aan hen vragen waarom ze graag met ons werken, zeggen ze drie dingen: de aandacht die jullie geven is fantastisch, het webinarplatform is state-of-the-art en de data zijn enorm rijk. Dit zijn hun verhalen.

Wil je écht
contact met je
doelgroep?

Wil je een webinar, virtueel of hybride event organiseren, of wil je meer weten over ons platform en onze studio’s? Vul het formulier in en wij komen binnen een werkdag bij je terug.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.