Service

Projectmanagement

Onze projectmanagers stellen alles in het werk om je online event vlekkeloos te laten verlopen. Ons projectmanagement werkt toegewijd voor klanten in jouw branche, wat ervoor zorgt dat ze de sector en de specifieke behoeften van jouw organisatie begrijpen.

Full-service aanpak

Wij geloven in een full-service aanpak, wat betekent dat we er alles aan doen om je online event tot een succes te maken. We kunnen bijvoorbeeld een uitgebreid virtueel congres voor jouw organisatie opzetten. Wij zijn ook ervaren in het faciliteren van hybride evenementen – evenementen die zowel op een fysieke locatie als online plaatsvinden. Wat er ook nodig is om je boodschap op de best mogelijke manier over te brengen aan je publiek – ons projectmanagementteam staat voor je klaar.

Projectmanagers: flexibel en professioneel

Onze projectmanagers kennen de eisen van jouw branche en zijn zeer ervaren in het werken met grote, complexe organisaties. Een projectmanager wordt aan je bedrijf toegewezen en fungeert als een waardevolle sparringpartner. Onze professionele projectmanagers zijn flexibel en staan voor je klaar. Ook wanneer er op het allerlaatste moment wijzigingen moeten worden aangebracht. Zo zorgen ze ervoor dat jouw webinar het beste resultaat oplevert.

Advies in elke stap van het proces

Voor, tijdens en na het webinar staan onze projectmanagers voor je klaar om je te adviseren. Bijvoorbeeld wanneer het handig is om pollvragen stellen, of hoe je een effectieve online vragenlijst opzet. Wij geloven ook dat een goede voorbereiding alles is. Daarom testen we uitgebreid, en helpen we sprekers bij de voorbereiding op hun online event.

Als het voor een spreker de eerste keer is dat hij of zij een online event host of eraan deelneemt, nemen we extra de tijd om diegene te helpen met training en coaching. In onze evaluatie nemen we de reactie van het publiek door en analyseren we hoe we toekomstige uitzendingen nog verder kunnen verbeteren.

4 toepassingen van webinars

Leadgeneratie

Volgens veel online businesses zijn webinars de beste manier om leads te genereren. Niet voor niets: in webinars kun je veel van je bedrijf laten zien en tegelijkertijd vragen van klanten beantwoorden.

Lees meer

 

Bedrijfscommunicatie

Presenteer kwartaalcijfers, lanceer een nieuwe productlijn, of deel een interessant interview met de CEO. Webinars zijn daarvoor de tool bij uitstek.

Lees meer

E-learning

De explosieve groei van e-learning is niet gek: met webinars kun je veel meer mensen tegelijkertijd benaderen dan met een fysieke training. Dit is hoe je e-learning voor je organisatie kunt laten werken.

Lees meer

Brand & Community building

Een goed gedefinieerd merk helpt je te onderscheiden van je concurrent. Brand & Community building is een cruciale investering voor elk bedrijf dat voorop wil blijven lopen in de huidige markt.

Lees meer

25.517

Aantal webinars

Met meer dan 25.000 succesvolle webinars wereldwijd, al 14 jaar dé webinarexpert.

Succesverhalen

We zijn trots op onze klanten. Als we aan hen vragen waarom ze graag met ons werken, zeggen ze drie dingen: de aandacht die jullie geven is fantastisch, het webinarplatform is state-of-the-art en de data zijn enorm rijk. Dit zijn hun verhalen.

Wil je écht
contact met je doelgroep?

Ben je op zoek naar een vernieuwend communicatieconcept voor een virtueel of hybride event? Of wil je optimaal gebruikmaken van innovatieve e-learning-faciliteiten? Met ons platform en state-of-the-art studio’s dragen we bij aan de realisatie van jouw succesvolle digitale communicatie. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.