Onze eigen studio’s – Rembrandt & Van Gogh

Studio Rembrandt

Studio Rembrandt

Welkom in Studio Rembrandt, onze moderne studio die je online event naadloos omzet in een professionele uitzending van uitzonderlijke kwaliteit.

Standaard online bijeenkomsten zijn verleden tijd. Studio Rembrandt is het podium waar high-end technologie en aanpasbaar design samenkomen om een indrukwekkende ervaring te creëren. Een ervaring die je merk én je boodschap versterkt.

Meer informatie

Onze studio beschikt over geavanceerde PTZ-camera’s voor dynamische beeldvoering, professionele belichting in tv-kwaliteit en een veelzijdige set-up met ruimte voor maximaal acht personen. En ieder aspect van je uitzending kunnen we afstemmen op de sfeer die je wenst of de huisstijl van de organisatie.

Met de mogelijkheid om te kiezen tussen een uitzicht naar buiten of een intieme black box setting biedt Studio Rembrandt altijd de perfecte achtergrond voor elk type interactief digitaal of hybride evenement. Onze regieruimte is het hart van de operatie, uitgerust met uitgebreide productiemogelijkheden. Wij verzorgen natuurlijk graag jullie hele uitzending, van inventarisatie tot data-interpretatie. Daarnaast is het mogelijk om Studio Rembrandt als losse studio te huren.

Kies voor professionaliteit en kwaliteit. Kies voor Studio Rembrandt bij Online Seminar.

Ik wil meer weten!

Studio Van Gogh

Stap binnen in Studio Van Gogh, een intieme locatie die perfect is voor meer kleinschalige, staande online events en communicatie-uitingen. Deze compacte ruimte leent zich perfect voor een dynamische uitzending, aangezien de staande setting zorgt voor een levendige interactie.

Studio Van Gogh is voorzien van dezelfde hoogwaardige techniek als Studio Rembrandt, zodat de productie niets aan professionaliteit zal inboeten. Geef jouw merk de uitstraling die het verdient en connect op een persoonlijke en krachtige manier met je publiek in Studio Van Gogh. Ook deze studio is onderdeel van onze totale communicatieconcept, én los te huur.

Een van onze studio’s huren?

CEO Marthijn Pieters

Wil je meer weten?

Marthijn Pieters
marthijn.pieters@onlineseminar.nl

+31 20 845 7405