Stap 3: Inschrijflink

Je ontvangt een inschrijflink waarmee klanten zich kunnen aanmelden voor het webinar. Ter illustratie: wanneer je klanten via een mailing uitnodigt, kopieer je deze inschrijflink in de mail. Klanten kunnen hierop klikken, zodat ze automatisch op de aanmeldpagina van het webinar terechtkomen, een account kunnen aanmaken en zich in kunnen schrijven voor het webinar.

Voorbereidingstijd

Idealiter 3 weken voor aanvang van het webinar

Aanleveringstijd

Binnen 24 uur inschrijflink retour

Noodzakelijke onderdelen

Titel

Kies voor een aantrekkelijke en pakkende titel. De doelgroep moet door de titel getriggerd worden om deel te nemen. Maak duidelijk wat het doel is en wat het de deelnemer oplevert.

Omschrijvingstekst

De omschrijvingstekst betreft een uitleg over wat er besproken gaat worden tijdens het webinar. Indien gewenst kan hier een agenda aan toegevoegd worden.

Aftelklok tot webinar begint

Optionele onderdelen

Vragen vooraf van deelnemers

Wanneer je ervoor kiest om gebruik te maken van deze optie, krijgen de deelnemers in het registratieveld, dus nog voordat het webinar plaatsvindt, de mogelijkheid om vragen te stellen. Deze input wordt opgeslagen in het systeem, en is door jou te bekijken.

Bijlage

Deze optie biedt de mogelijkheid om een PDF-document toe te voegen, die deelnemers kunnen downloaden ter ondersteuning van het webinar. Indien je gebruik wilt maken van een bijlage, adviseren wij om dit als additionele informatie toe te voegen, en niet als vereiste literatuur om het webinar te kunnen volgen.

Inspiratie afbeelding

De foto wordt gepresenteerd bij de omschrijvingstekst.

Achtergrondafbeelding

Per webinar kan er voor een andere achtergrondafbeelding gekozen worden dan dat wat er standaard op de startpagina te zien is. Deze afbeelding dient te voldoen aan de afmetingen: 1920×1080

Uitzendafbeelding

Deze afbeelding betreft het scherm wat de deelnemer ziet als het webinar nog niet is begonnen. De afbeelding van de dame met koffie kan aangepast worden naar ieder gewenste afbeelding. Afmeting: 640×360.

Stap 2: Maak de omgeving van je webinar persoonlijk

Vorige

Stap 4: Doelgroep registreren

Volgende