Hybride events

Hybride events


In 2020 werd de kracht van online events duidelijker dan ooit: digitale interactie met een breed publiek, op afstand en tóch dichtbij. Inmiddels gaat de wereld weer open, en kunnen ook de vertrouwde, fysieke evenementen van start. Hoe zorg je er nu voor dat je het beste van deze twee werelden benut? 

Bij Online Seminar geloven we dat hybride events de toekomst zijn: interactieve totaalproducties die de sfeer van offline moeiteloos combineren met het bereik, de betrokkenheid en het inzicht van online. Met hybride events creëer je zoveel synergie dat 1+1 daadwerkelijk naar 3 transformeert. 


Een magische totaalbeleving

Wij hebben alles in huis om je next-level hybride event op te zetten: van een interactief en datagedreven platform tot aan full-servicebegeleiding, hoogwaardige studio's en een enorm netwerk van content- en distributiepartners.

Bereik ál je deelnemers

Wij hebben aandacht voor zowel je offline als online publiek. Betrek alle deelnemers eenvoudig via ons unieke event platform. Hou interactieve paneldiscussies en keynote speeches, én ga met iedereen in gesprek in de netwerklounge.

4 voordelen van de hybride events van Online Seminar

4 voordelen van de hybride events van Online Seminar

1. Complete productie van begin tot eind

Wij helpen je van a tot z mee om een complete productie neer te zetten. Maak gebruik van het veelomvattende Online Seminar-platform en krijg bovendien rechtstreeks toegang tot de beste presentatoren, opnameleiders, studio's, contentmakers en distributiekanalen.

3. Engagement met hoofdletter E

Ga de interactie aan met het publiek in de zaal en betrek op hetzelfde moment alle online deelnemers bij je event. Benut eenvoudig de vele interactieve features van het Online Seminar-platform, zoals de chat, pollvragen en call-to-actions. 

2. Vergroot je bereik met factor tien

Bij een hybride event ben je niet gebonden aan een beperkt aantal gasten. De combi van online en offline zorgt voor een sterke toename in deelnemers. En dat niet alleen: ook is er een ondemandversie van je event, zodat je publiek ook na afloop mee kan doen.

4. Krachtige rapportages

Wie keek naar welke sessie, hoe lang sloot het publiek aan bij je keynote speeches en welke deelnemers hebben interesse in een follow-up? Na afloop sturen we handige rapportages op gebruikersniveau, zodat je precies weet wat je event heeft opgeleverd.

Welk type event is voor jou geschikt?

Ben je benieuwd welk type online event het best bij je doelstellingen past?
Vul de vragenlijst in en krijg snel advies op maat.

12,5


jaar

Al sinds 2009 staat aandacht bij Online Seminar centraal. Aandacht voor mens, data én techniek. Wij geloven dat we hierdoor de beste resultaten kunnen behalen voor jou als klant.

500 klanten, 12.500 uitzendingen en meer dan 1 miljoen interactieve kijkers: wij ademen online.

Wanneer kies je voor een hybride event?

Door de covid19-pandemie zijn hybride evenementen sterk in opkomst. Maar wat zijn deze events precies en wanneer kun je ze als bedrijf het best inzetten?


Lees verder

Hybride events: het beste van beide werelden

Langzamerhand mag er weer steeds meer, waardoor de stap terug naar volledig fysieke evenementen logisch lijkt. Inmiddels is echter gebleken dat hybride events veel voordelen opleveren.


Lees verder

Een hybride Prinsjesdagontbijt

700 ondernemers. Vier exclusieve locaties. Vier ronde tafels met experts en dagvoorzitters. Hoe kon het Prinsjesdagontbijt in coronatijd doorgang vinden? Hybride events bleken het antwoord. 


Lees verder