Skip to main content

Online Seminar staat altijd aan de frontlinie als het gaat om webinar innovaties. Dit zijn onze meest recente, waarmee je jouw webinar naar een volgend niveau brengt.

Onze software wordt volledig in-house gemaakt. Hierdoor kunnen wij snel inspelen op vragen van onze klanten om zo de software nog verder te verbeteren. Dit zijn de belangrijkste innovaties van dit jaar. Zij gaan je helpen om nog betere webinars te creëren.

1. Webinar innovaties voor sneller en beter editen

Hoe kun je (nog) meer rendement uit je webinars halen? Onze nieuwe bewerkingssoftware geeft je de volledige vrijheid om de hoogtepunten van een webinar uit te lichten. De webinar-editor maakt het mogelijk om eerder opgenomen webinars eenvoudig te bewerken. Zo kun je clips uitknippen. Deze mini-webinars kun je vervolgens effectief inzetten in marketingcampagnes, bijvoorbeeld op social media. Ook kun je deze makkelijk binnen je organisatie delen. Zo hebben je collega’s een korte samenvatting van het webinar.

2. Een vertrouwde omgeving voor je bezoekers

De veiligheid van online persoonsgegevens is een zorg die we met elkaar delen. Dit is een van onze belangrijkste webinar innovaties. We hebben er daarom hard aan gewerkt om nu alle webinars afgeschermd uit te kunnen zenden op een subdomein van je eigen website. Bovendien laten resultaten zien dat een vertrouwde url bijdraagt aan betere branding én zorgt voor een vloeiende gebruikerservaring. De kijker navigeert na het webinar immers verder binnen dezelfde website-omgeving.

3. Kennis voor een specifieke doelgroep

Webinars zijn een gewaardeerd middel om kennis over te brengen. Je kunt je autoriteit in een domein nog verder uitbouwen door relevante informatie voor een specifieke groep gebruikers bij elkaar te brengen in een kennisportaal. Het voordeel van zo’n portaal is dat het voor de doelgroep makkelijker is om relevante informatie te vinden. In 2018 hebben we in samenwerking met onze farmaceutische partners een aantal interactieve portalen opgeleverd. In 2019 gaan we meer kennisportalen ontwikkelen.

4. Vereenvoudiging voor de gebruiker

We zijn trots op de vele functionaliteiten die het Online Seminar-platform biedt, maar begrijpen ook dat dit de Admintool soms onnodig complex heeft gemaakt. Daarom hebben wij de Admintool nog eenvoudiger gemaakt. Het inboeken van een webinar wordt voortaan net zo eenvoudig als het boeken van een vliegticket. Bovendien maken we alle webinar statistieken nog sneller inzichtelijk, zodat je kwalitatieve leads zo snel mogelijk kunt omzetten in kansen voor uw organisatie.

5. Veilige embeddable webinarplayer

Steeds vaker ontvangen we de vraag om de webinarplayer ook op andere kanalen te kunnen embedden. Onze nieuwe webinar player maakt het mogelijk, uiteraard zonder aan beveiliging en functionaliteit in te boeten. Je kunt al je webinars voortaan veilig integreren op eigen websites, portalen of partnersites, met dezelfde hoogwaardige beleving als voorheen.

Author