Hét interactieve platform voor online events

Maak van webinars een standaard onderdeel van je marketingcampagnes. Zo positioneer je je als IT-kennispartner én genereer je nieuwe leads. Echte aandacht voor je klanten begint hier.
Wij zijn Online Seminar

Wil je écht
contact met je doelgroep?

Ben je op zoek naar een vernieuwend communicatieconcept voor een virtueel of hybride event? Of wil je optimaal gebruikmaken van innovatieve e-learning-faciliteiten? Met ons platform en state-of-the-art studio’s dragen we bij aan de realisatie van jouw succesvolle digitale communicatie. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.

Zo zet je online events effectief in voor IT

Leadgeneratie

Voor veel potentiële klanten is het lastig om naar een fysiek event te komen vanwege overvolle agenda’s. Een webinar is veel makkelijker in te passen. Met een aantrekkelijk onderwerp en een sterke call to action leidt dat zo tot vele klantafspraken.

Kennispartner

Laat aan je klanten zien hoe ICT bijdraagt aan het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen. Webinars zijn een goede manier om dieper in te gaan op belangrijke thema’s: je kunt goed je verhaal kwijt en klanten hebben de ruimte om vragen te stellen.

Training nieuwe software

Stap voor stap je doelgroep door nieuwe software leiden: in een webinar voor IT gaat dat een stuk makkelijker, doordat deelnemers direct aan de bel kunnen trekken wanneer ze iets niet goed begrijpen. Zo heb je meer zekerheid van een goede implementatie.

De kracht van webinars voor IT

Infographic IT

Waarom Online Seminar?

Presentatoren in de webinar studio

1. Interactieve totaaloplossing

• Volledig interactief met chat, pollvragen en calls to action, live en on demand
• Geautomatiseerde email-notificaties naar de deelnemers
• Moeiteloos integreren van vooraf opgenomen video’s en desktopsharing

2. Een schat aan data

• Live en on demand rapportages op gebruikersniveau
• Inzicht in gebruikersprofiel, kijkgedrag en interesses

3. Full-service van a tot z

• 24/7 support
• Eigen projectmanager
• Regisseur, host en moderator op locatie

4. 100% security

• Alle data op beveiligde servers in Nederland
• Bepaal zelf wie toegang mag hebben tot je webinars
• 100% afgeschermde gebruikersgegevens

BEKIJK EEN WEBINAR

Deze organisaties gingen je voor

We zijn trots op de klanten die vaak al heel lang bij ons zijn. Als we aan hen vragen waarom ze graag met ons werken, zeggen ze drie dingen: de aandacht die jullie geven is fantastisch, het webinarplatform is state-of-the-art en de data zijn enorm rijk.

Onze hoogwaardige studio’s

Vaste studio’s

In onze hoogwaardige studio’s in binnen- en buitenland krijg je professionele begeleiding van je eigen webinar host, en technische ondersteuning van de regie en moderatoren.

Mobiele studio’s

Net als een vaste studio, alleen staan we bij jou thuis of op kantoor voor je klaar. Onze technicus neemt licht, audio, microfoons en 2 camera’s mee. Het enige wat jij nodig hebt, is een goede internetverbinding en een passende ruimte.

Virtuele studio’s

De virtuele studio is uiterst geschikt voor presentatoren die om wat voor reden dan ook niet naar de fysieke studio kunnen komen. Ze loggen veilig in vanuit huis en de kijker krijgt het gevoel dat alle presentatoren samen in beeld zijn.

500 klanten, 25.000 webinars en meer dan 1 miljoen interactieve kijkers: al 14 jaar dé webinarexpert.

Medewerker Online Seminar, contactblok

Jasper Poot
Senior Business Development Manager
+31(0)633786982
jasper.poot@onlineseminar.nl