Het platform voor de échte dialoog

Uiteraard heb je als overheid de taak om burgers van heldere informatie te voorzien. Maar hoe maak je dat ook schaalbaar, zodat je snel zoveel mogelijk mensen bereikt tegen relatief lage kosten? Webinars blijken een uitkomst voor ministeries, gemeenten en provincies.

 

Wij zijn Online Seminar.

Wil je écht
contact met je doelgroep?

Ben je op zoek naar een vernieuwend communicatieconcept voor een virtueel of hybride event? Of wil je optimaal gebruikmaken van innovatieve e-learning-faciliteiten? Met ons platform en state-of-the-art studio’s dragen we bij aan de realisatie van jouw succesvolle digitale communicatie. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.

Zo zet je webinars effectief in

Interne communicatie

Met snel veranderend beleid, en medewerkers op meerdere locaties door het land of thuis aan het werk, is schaalbare informatievoorziening essentieel. Webinars bieden de kans om informatie snel te delen en om erachter te komen of alles duidelijk is.

Omgevingsmanagement

Het betrekken van de omgeving bij beslissingen is voor overheden steeds belangrijker. Een webinar geeft burgers en bedrijven de kans om ook hun mening en hun vragen te delen. Daarbij krijg je als overheidsinstelling de mogelijkheid om rustig je verhaal te vertellen. Zo voelt iedereen zich meer gehoord.

Security

Een van de eerste vragen die we vaak van overheidsinstanties krijgen, is: hoe zit het met de privacy? Worden persoonsgegevens zorgvuldig behandeld? Ons antwoord: bij Online Seminar is security topprioriteit. Wij werken AVG-proof, zijn ISO 27001-gecertificeerd en hebben onze datacentra in Nederland.

De kracht van webinars

Infographic Overheid

Waarom Online Seminar?

Presentatoren in de webinar studio

1. Interactieve totaaloplossing

• Volledig interactief met chat, pollvragen en calls to action, live en on demand
• Geautomatiseerde email-notificaties naar de deelnemers
• Moeiteloos integreren van vooraf opgenomen video’s en desktopsharing

2. Een schat aan data

• Live en on demand rapportages op gebruikersniveau
• Inzicht in gebruikersprofiel, kijkgedrag en interesses

3. Full-service van a tot z

• 24/7 support
• Eigen projectmanager
• Regisseur, host en moderator op locatie

4. 100% security

• Alle data op beveiligde servers in Nederland
• Bepaal zelf wie toegang mag hebben tot je webinars
• 100% afgeschermde gebruikersgegevens

BEKIJK EEN WEBINAR

Deze organisaties gingen je voor

We zijn trots op de klanten die vaak al heel lang bij ons zijn. Als we aan hen vragen waarom ze graag met ons werken, zeggen ze drie dingen: de aandacht die jullie geven is fantastisch, het webinarplatform is state-of-the-art en de data zijn enorm rijk.

Succesverhalen

We zijn trots op de klanten die vaak al heel lang bij ons zijn. Als we aan hen vragen waarom ze graag met ons werken, zeggen ze drie dingen: de aandacht die jullie geven is fantastisch, het platform is state-of-the-art en de data zijn enorm rijk.
Dit zijn hun verhalen.

UWV

Rijksoverheid

Onze hoogwaardige studio’s

Vaste studio’s

In onze hoogwaardige studio’s in binnen- en buitenland krijg je professionele begeleiding van je eigen webinar host, en technische ondersteuning van de regie en moderatoren. Uiteraard verlenen we onze service binnen de richtlijnen van het RIVM.

Mobiele studio’s

Net als een vaste studio, alleen staan we bij jou thuis of op kantoor voor je klaar. Onze technicus neemt licht, audio, microfoons en 2 camera’s mee. Het enige wat jij nodig hebt, is een goede internetverbinding en een passende ruimte.

Virtuele studio’s

De virtuele studio is uiterst geschikt voor presentatoren die om wat voor reden dan ook niet naar de fysieke studio kunnen komen. Ze loggen veilig in vanuit huis en de kijker krijgt het gevoel dat alle presentatoren samen in beeld zijn.

14
jaar

500 klanten, 25.000 webinars en meer dan 1 miljoen interactieve kijkers: al 14 jaar dé webinarexpert.

Medewerker Online Seminar, contactblok

Jasper Poot
Senior Business Development Manager
+31(0)633786982
jasper.poot@onlineseminar.nl