Service

Creative support

Hoe kun je de betrokkenheid tijdens online events optimaal benutten? Wat is de beste manier om een langdurige relatie met je publiek op te bouwen? En hoe kun je informatie bieden op een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke manier? Ons creative supportteam helpt je precies dat te bereiken.

Bij het communiceren met je publiek is het belangrijk om steeds consistente content te delen. Dit versterkt je boodschap en creëert een betrouwbaar merk. Ons creatieve supportteam bestaat uit toegewijde ontwerpers, redacteuren, developers en online marketeers die ervaring hebben met het werken voor klanten in allerlei sectoren. Zij kennen je branche en weten hoe ze jouw publiek op de meest effectieve manier kunnen aantrekken en binden.

Extern communicatiebureau

Je kunt ons creative supportteam zien als je externe communicatiebureau. Wij kunnen je helpen met allerlei communicatie-uitdagingen. Een voorbeeld: misschien wil je fragmenten van je webinar hergebruiken als op zichzelf staande video’s voor andere communicatiedoeleinden. Ons team maakt ze en adviseert je verder over hoe je communicatiemiddelen kunt inzetten.

Creative support, regie Peter

Of misschien wil je een campagne voeren op social media. Onze marketeers kunnen de campagne opzetten, onze in-house developers maken een landingspagina en onze designers helpen je bij het maken van de meest effectieve designs. Of denk aan leadvideo’s, om een aankomend webinar te promoten. Ons creative supportteam kan de hele productie voor je doen – van storyline tot uitvoering en publicatie.

Een greep uit onze creaties

Van leaders tot aftermovies, kwaliteit is altijd onze garantie.

Johan Cruijff ArenA (leader)

Bouwinvest (aftermovie)

Interfood (leader)

Dit is hoe we je
helpen

Mens

We denken verder dan features, systemen en techniek. Wij zorgen ervoor dat je de voordelen van data en techniek ervaart. Wij hebben aandacht voor de details. We luisteren. We leven ons in. Dat voel je. En dat voelen jouw klanten en gebruikers ook.

Ontmoet ons team

Data

Tegenwoordig is er een overvloed aan data: op sociale media, in klantenbestanden, uit campagnes. Wij geloven erin dat data alleen relevant voor jou zijn wanneer je er inzichten uit haalt. Wat weet je echt over je klant en hoe kun je je doelgroep zo veel mogelijk verder helpen? Wij verrijken en verslimmen. Dat helpt jouw organisatie echt vooruit.

Hoe doen we dit?

Techniek

Techniek moet geruisloos zijn. Techniek moet faciliteren waar het jou om te doen is: aandacht bij jouw doelgroep voor jouw verhaal. Daar zorgen wij voor met een state-of-the-artplatform. Een platform waarmee je moeiteloos kunt werken en niet te vergeten: dat extreem veilig is. Zet de techniek in waarvoor het bedoeld is: contact met jouw doelgroep.

Bekijk alle mogelijkheden

25.673

Aantal webinars

Met meer dan 25.000 succesvolle webinars wereldwijd, al 12,5 jaar dé webinarexpert.

Succesverhalen

We zijn trots op onze klanten. Als we aan hen vragen waarom ze graag met ons werken, zeggen ze drie dingen: de aandacht die jullie geven is fantastisch, het webinarplatform is state-of-the-art en de data zijn enorm rijk. Dit zijn hun verhalen.

Wil je écht
contact met je
doelgroep?

Wil je een webinar, virtueel of hybride event organiseren, of wil je meer weten over ons platform en onze studio’s? Vul het formulier in en wij komen binnen een werkdag bij je terug.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.