Service

Creative support

Hoe kun je de betrokkenheid tijdens online events optimaal benutten? Wat is de beste manier om een langdurige relatie met je publiek op te bouwen? En hoe kun je informatie bieden op een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke manier? Ons creative support team helpt je precies dat te bereiken.

Bij het communiceren met je publiek is het belangrijk om steeds consistente content te delen. Dit versterkt je boodschap en creëert een betrouwbaar merk. Ons creatieve supportteam bestaat uit toegewijde ontwerpers, redacteuren, developers en online marketeers die ervaring hebben met het werken voor klanten in allerlei sectoren. Zij kennen je branche en weten hoe ze jouw publiek op de meest effectieve manier kunnen aantrekken en binden.

Extern communicatiebureau

Je kunt ons creative supportteam zien als je externe communicatiebureau. Wij kunnen je helpen met allerlei communicatie-uitdagingen. Een voorbeeld: misschien wil je fragmenten van je webinar hergebruiken als op zichzelf staande video’s voor andere communicatiedoeleinden. Ons team maakt ze en adviseert je verder over hoe je communicatiemiddelen kunt inzetten.

Creative support, regie door team Creative

Of misschien wil je een campagne voeren op social media. Onze marketeers kunnen de campagne opzetten, onze in-house developers maken een landingspagina en onze designers helpen je bij het maken van de meest effectieve designs. Of denk aan leadvideo’s, om een aankomend webinar te promoten. Ons creative supportteam kan de hele productie voor je doen – van storyline tot uitvoering en publicatie.

Een greep uit onze creaties

Van leaders tot aftermovies, kwaliteit is altijd onze garantie.

Johan Cruijff ArenA (leader)

Bouwinvest (aftermovie)

Interfood (leader)

4 toepassingen van webinars

Leadgeneratie

Volgens veel online businesses zijn webinars de beste manier om leads te genereren. Niet voor niets: in webinars kun je veel van je bedrijf laten zien en tegelijkertijd vragen van klanten beantwoorden.

Lees meer

Bedrijfscommunicatie

Presenteer kwartaalcijfers, lanceer een nieuwe productlijn, of deel een interessant interview met de CEO. Webinars zijn daarvoor de tool bij uitstek.

Lees meer

E-learning

De explosieve groei van e-learning is niet gek: met webinars kun je veel meer mensen tegelijkertijd benaderen dan met een fysieke training. Dit is hoe je e-learning voor je organisatie kunt laten werken.

Lees meer

Brand & Community building

Een goed gedefinieerd merk helpt je te onderscheiden van je concurrent. Brand & Community building is een cruciale investering voor elk bedrijf dat voorop wil blijven lopen in de huidige markt.

Lees meer

25.517

Aantal webinars

Met meer dan 25.000 succesvolle webinars wereldwijd, al 14 jaar dé webinarexpert.

Succesverhalen

We zijn trots op onze klanten. Als we aan hen vragen waarom ze graag met ons werken, zeggen ze drie dingen: de aandacht die jullie geven is fantastisch, het webinarplatform is state-of-the-art en de data zijn enorm rijk. Dit zijn hun verhalen.

Wil je écht
contact met je doelgroep?

Wil je een webinar, virtueel of hybride event organiseren, of wil je meer weten over ons platform en onze studio’s? Vul het formulier in en wij komen binnen een werkdag bij je terug.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.