Skip to main content

Amsterdam, Nederland (12 april 2023) – Online Seminar is verheugd te melden dat het bedrijf is overgenomen door René Frijters, de voormalige oprichter van Knab Bank en Alex Beleggersbank.

De overname is het resultaat van Renés vertrouwen in het bedrijf. ‘In een zeer digitale en geïndividualiseerde wereld biedt Online Seminar diensten en technologie voor cliënten om de relatie met hun doelgroep(en) te vergroten. Door de data-gerichte benadering en met een team van professionals vervult Online Seminar een cruciale rol in de markt van interactieve communicatie’ aldus René.

René zal zich de komende periode bezighouden met het nog beter leren kennen van het bedrijf, de cliënten en haar partners. Daarbij zullen hij en het team van medewerkers aan de slag gaan om de overgang zo goed mogelijk te laten verlopen.

Met deze overname luidt Online Seminar een nieuwe fase van opbouw en innovatie in. “We zijn blij met de komst van René, met zijn ervaring en achtergrond gaan we bouwen aan een solide en kwalitatief bedrijf voor onze cliënten, partners en medewerkers.”, aldus Marthijn Pieters.

Het team zal blijven doen waar het goed in is; het produceren van spraakmakende interactieve (online) producties die waardevol resultaat opleveren voor haar cliënten. Ditmaal met hernieuwd enthousiasme, aangevuld met de inzichten en ervaring van René.

Wil je écht
contact met je
doelgroep?

Wil je een webinar, virtueel of hybride event organiseren, of wil je meer weten over ons platform en onze studio’s? Vul het formulier in en wij komen binnen een werkdag bij je terug.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.