Digitaal partijcongres

Organiseer je binnenkort een (online) partijcongres? Kies dan voor de Online Seminar voting tool. Hiermee bereik je jouw partijleden op afstand en zorg je voor waardevolle en unieke inzichten.

Full service, van a tot z

Van security tot techniek en begeleiding: wij zetten ons volledig in om de beste webinars te organiseren voor jouw doelgroep, met topresultaten.

Lees verder

Over ons

Met onze focus op aandacht sinds 2009, streven we naar de beste resultaten door mens, data en techniek te combineren.

Lees verder

Professionele locatie

Ongeacht de locatie van je verkiezingscongres, leveren wij hoogwaardige kwaliteit met vaste, mobiele en virtuele studio’s in binnen- en buitenland.

Lees verder

Waarom een digitaal partijcongres?

Een digitaal partijcongres is een online event, waarbij je in real-time door middel van chat, pollvragen en enquêtes in gesprek kunt gaan met je partijleden. En dat niet alleen, je achterban kan ook digitaal een stem uitbrengen! Zo heb je in deze crisistijd absoluut geen last meer van uitstel bij het aanstellen van nieuwe bestuurders.

Ongetwijfeld vraag je je af hoe de communicatie met je achterban digitaal tot stand komt. Hoe maken je partijleden standpunten kenbaar, en verloopt het stemmen wel veilig en correct? Met deze 5 inzichten ben je helemaal op de hoogte wat ons platform voor jouw partij kan betekenen..

5 belangrijke elementen van een digitaal partijcongres:

1. Laat leden hun mening geven, stel pollvragen!

Door pollvragen in te zetten kun je snel en eenvoudig een idee krijgen van wat er leeft onder de leden. De uitslag komt live en direct in beeld voor zowel het bestuur als de leden.

2. Laat leden digitaal meepraten

Met de chatfunctie stel je partijleden in staat om vragen te stellen tijdens het congres. Moderatoren beantwoorden de vragen en bepalen welke vragen doorgestuurd worden naar het bestuur (of de presentator).

3. Hoe weet ik zeker dat de stemming eerlijk verloopt?

Alleen leden van de partij kunnen een stem uitbrengen, met vooraf geverifieerde accounts. Het is niet mogelijk om nog eens te stemmen.

4. Geen vertraging, geen storing, geen digitale chaos

Met ruim 10 jaar ervaring in het streamen van online events staan we garant voor een vlekkeloos congres. Voor diverse organisaties, waaronder politieke partijen, hebben we al vele algemene ledenvergaderingen verzorgd.

5. Veiligheid is het sleutelwoord

Online Seminar is ISO 27001-gecertificeerd en volledig AVG-proof. Wij staan garant voor 100% beveiligde datastromen voor, tijdens en na het onlinecongres.

Deze organisaties gingen je voor met hun digitale stemming:

Partijen logo's

Hoe zorgen wij ervoor dat jouw stemming veilig verloopt?

1. Alleen jouw partijleden kunnen deelnemen aan de online partijbijeenkomst en een stem uitbrengen. Wil je jouw leden de mogelijkheid geven om vooraf aan het congres al te stemmen? Ook dat is mogelijk.

2. Elke deelnemer kan slechts een keer stemmen. Is een partijlid vergeten dat zijn of haar stem al is gegeven en wordt er tijdens de livestream per ongeluk opnieuw gestemd, dan zal de al geregistreerde stem niet worden overschreven.

3. Tijdens de uitzending worden alle stemmen bij elkaar opgeteld en getoond op het dashboard van onze voting tool. Dit dashboard is voor de presentator van het digitale congres in te zien. Wil je de resultaten van de stemming met alle stemgerechtigden delen, dan kun je het dashboard eenvoudig delen met je achterban.

4. Wanneer je het online partijcongres ook voor niet stem-gerechtigden toegankelijk wilt maken, dan kan er een extra livestream beschikbaar worden gesteld. Hierin kan uiteraard niet gestemd worden. Daarnaast behoort ook een gewogen stemming tot de mogelijkheden.

Koploper in veiligheid

Dit zijn de 5 redenen waarom wij trots zijn op onze security.

  1. Alle uitnodigingen, stemmen, vragen en antwoorden vinden plaatsen binnen een beveiligd systeem. Bovendien zijn de resultaten van een stemronde alleen voor jou als organisator zichtbaar.
  2. Alle data staat op beveiligde servers in Nederland.
  3. Ons platform wordt door professionele cybersecurity-bedrijven regelmatig op veiligheid getest via een pen-test.
  4. We bouwen, testen en faciliteren het webinarplatform volledig zelf en hebben zo totale controle op het gebied van veiligheid.
  5. Online Seminar kan samenwerken met elke audio- en video-partij.
Bestuur zit aan tafel en wordt gefilmd tijdens digitaal partijcongres

Wil je écht
contact met je doelgroep?

Ben je op zoek naar een vernieuwend communicatieconcept voor een virtueel of hybride event? Of wil je optimaal gebruikmaken van innovatieve e-learning-faciliteiten? Met ons platform en state-of-the-art studio’s dragen we bij aan de realisatie van jouw succesvolle digitale communicatie. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.