Online Seminar en Cue4You sluiten strategisch partnership

Online Seminar en Cue4You sluiten strategisch partnership

Deze maand zijn we een strategisch partnership aangegaan met Cue4You van Bertus Holkema. Door deze nieuwe samenwerking is Cue4You vanaf nu preferred hospitality leverancier van onze studio's, waaronder Studio Johan Cruyff ArenA, en verantwoordelijk voor onder andere de opnameleiding en regie op de vloer.

Bertus Holkema, founder Cue4You: “Wij zijn erg blij dat we vanaf nu de preferred leverancier zijn van de studio’s van Online Seminar. Wij zien ook dat webinars een grotere rol zijn gaan spelen bij bedrijven en dit inmiddels TV-waardige producties zijn. De rol van Cue4You is dat wij Online Seminar ontzorgen tijdens uitzendingen. Onze opnameleider en floormanager regelen alles op de vloer, zorgen dat alles op tijd verloopt en zijn de schakel tussen de crew en de (tafel)gasten en presentator. Zij kunnen gasten te woord staan, maar ook het publiek toespreken en adequaat reageren op verwachte of onverwachte veranderingen.”

Peter Markus, Head of Partnerships & Concepts Online Seminar: “In onze studio’s produceren wij interactieve talkshows, productlanceringen, aandeelhoudersvergaderingen, webinars, online workshops en de hybride kruisbestuiving tussen fysieke en online events. Met onder andere de nieuwe studio in de Johan Cruyff ArenA, maar ook bij veel inhouse studio’s innoveren we ook op kwaliteit van de producties en hospitality is hier een belangrijk onderdeel van. Bertus, en daarmee Cue4You, is al 27 jaar een begrip in de wereld van televisie en evenementen, en is voor ons de beste partij als strategisch hospitality partner. Hierdoor kunnen wij nog beter hoogwaardige interactieve uitzendingen ontwikkelen en aan onze klanten bieden.”


 

 

 

 

Neem contact met ons op

Peter Markus
Head of Partnerships & Concepts
+31 (0)682877545
peter.markus@onlineseminar.nl

  

Vorig artikel Online Seminar opent nieuwe studio voor interactieve uitzendingen in de Johan Cruijff ArenA

Theme picker

Bereik je doelgroep op afstand


Virtual events


Meer informatie


Hybride events
Meer informatie