Presentatietraining voor webinars

Een webinar presenteren, is nog niet zo eenvoudig. Ineens sta je in een studio, met vier camera’s op je gericht en moet je ook nog rekening houden met interactie met de deelnemers. Om ervoor te zorgen dat je goed voor het voetlicht komt, bieden we je twee presentatietrainingen: de studiotraining en de sprekerstraining.

Een presentatie geven aan een groep is wat anders dan voor een camera in een professionele studio zonder publiek. Bovendien zijn er tijdens het webinar interactiemogelijkheden met de deelnemers zoals de chat en pollvragen waarmee je als presentator of spreker rekening moet houden. Dit maakt een webinarpresentatie een andere presentatie-ervaring. Onze ervaring leert dan ook dat het krijgen van een presentatietraining hierom zeer waardevol is.

Online Seminar biedt twee presentatietrainingen:

Studiotraining

Nog nooit een presentatie gegeven in een studio, of is het lang geleden? Dan is de studiotraining een absolute aanrader. In de studiotraining oefen je, onder leiding van een professionele trainer, 2 uur in onze professionele studio jouw eigen webinar. Je krijgt onder andere advies over de opbouw van het webinar, tips over de PowerPoint-presentatie , je leert omgaan met de verschillende interactiemogelijkheden en je krijgt tips over je presentatievaardigheden.

De studiotraining is een laagdrempelige training voor ieder niveau waarbij voornamelijk naar de grote lijnen van het webinar wordt gekeken. Heb je behoefte aan verdieping op het gebied van presenteren, presence, sprekersangst en/of inhoud? Dan adviseren wij de sprekerstraining.

Deze training is vooral geschikt voor presentatoren die nog nooit een webinar hebben gegeven of die lange tijd geen webinar hebben gegeven. De training kan individueel of in groepsverband plaatsvinden en duurt circa twee uur.

  • In de studio van Online Seminar (op locatie in overleg)
  • Onder begeleiding van een ervaren trainer en professionele regisseur
  • Maak je de webinarfunctionaliteiten eigen
  • Krijg tips over je presentatieskills

Sprekerstraining

Als je je presentatie snel wilt verbeteren, dan is onze sprekerstraining een hele waardevolle ervaring.

Onze sprekerstrainers geven je de tools om impact te maken met je presentatie. Samen werk je aan het vergroten van jouw presence om krachtiger te communiceren en een betere spreker te worden. Ze helpen je ook met de structuur en vorm van jouw verhaal om je publiek te raken. Ze richten zich op jouw performance en kunnen je helpen om te gaan met zenuwen of spreekangst. De training kan individueel of in groepsverband plaatsvinden en duurt één dagdeel.

5 voordelen op een rij

  • Maak impact met je presentatie
  • Vergroot je presence voor de camera
  • Verbeter je verhaal
  • Leer omgaan met zenuwen of spreekangst
  • In de Online Seminar-studio in Amsterdam (in overleg op een andere locatie)

Succesverhalen

We zijn trots op onze klanten. Als we aan hen vragen waarom ze graag met ons werken, zeggen ze drie dingen: de aandacht die jullie geven is fantastisch, het webinarplatform is state-of-the-art en de data zijn enorm rijk. Dit zijn hun verhalen.

Wil je meer weten?