Hét interactieve platform voor online events

Op zoek naar een online podium voor jouw verhaal? Met onze webinars en online events pak je de aandacht, en houd je de belangstelling van je doelgroep vast.

Wij zijn Online Seminar.

Wil je écht
contact met je doelgroep?

Wil je een webinar, virtueel of hybride event organiseren, of wil je meer weten over ons platform en onze studio’s? Vul het formulier in en wij komen binnen een werkdag bij je terug.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.

Zo zet je webinars effectief in

Externe communicatie

Banken en andere financiële instellingen worden snel gezien als ‘koel en afstandelijk’. Een webinar brengt daar verandering in: de mensen van het bedrijf zijn in beeld en deelnemers kunnen vragen stellen. Zo vergroot je het vertrouwen en de transparantie, en verzamel je waardevolle data over je doelgroep.

Thought leadership

Creëer een scherpe positie in de markt door je kennis te delen. Laat exact zien hoe je als instelling bepaalde resultaten behaalt en win informatie in over de interesses en behoeftes van jouw doelgroep. Zo sluit je positie nog beter aan bij wat er in de markt leeft en versterk je de reputatie.

Algemene Ledenvergaderingen

Bereik in één keer alle stakeholders met een webinar. Sterker, uit ervaring blijkt dat ook stakeholders bereikt worden die normaal gesproken niet naar de ALV komen. In een webinar kun je bovendien makkelijk input ophalen, waardoor je nog beter aansluit bij de wensen van de leden.

De kracht van webinars

Infographic financieel

Waarom Online Seminar?

Jongen, met oortjes in, zit achter zijn laptop

1. Interactieve totaaloplossing

• Volledig interactief met chat, pollvragen en calls to action, live en on demand
• Geautomatiseerde email-notificaties naar de deelnemers
• Moeiteloos integreren van vooraf opgenomen video’s en desktopsharing

2. Een schat aan data

• Live en on demand rapportages op gebruikersniveau
• Inzicht in gebruikersprofiel, kijkgedrag en interesses

3. Full-service van a tot z

• 24/7 support
• Eigen projectmanager
• Regisseur, host en moderator op locatie

4. 100% security

• Alle data op beveiligde servers in Nederland
• Bepaal zelf wie toegang mag hebben tot je webinars
• 100% afgeschermde gebruikersgegevens

BEKIJK EEN WEBINAR

Deze organisaties gingen je voor

We zijn trots op de klanten die vaak al heel lang bij ons zijn. Als we aan hen vragen waarom ze graag met ons werken, zeggen ze drie dingen: de aandacht die jullie geven is fantastisch, het webinarplatform is state-of-the-art en de data zijn enorm rijk.

Succesverhalen

We zijn trots op de klanten die vaak al heel lang bij ons zijn. Als we aan hen vragen waarom ze graag met ons werken, zeggen ze drie dingen: de aandacht die jullie geven is fantastisch, het platform is state-of-the-art en de data zijn enorm rijk.
Dit zijn hun verhalen.

ING

BNP Paribas

Onze hoogwaardige studio’s

Vaste studio’s

In onze hoogwaardige studio’s in binnen- en buitenland krijg je professionele begeleiding van je eigen webinar host, en technische ondersteuning van de regie en moderatoren. Uiteraard verlenen we onze service binnen de richtlijnen van het RIVM.

Mobiele studio’s

Net als een vaste studio, alleen staan we bij jou thuis of op kantoor voor je klaar. Onze technicus neemt licht, audio, microfoons en 2 camera’s mee. Het enige wat jij nodig hebt, is een goede internetverbinding en een passende ruimte.

Virtuele studio’s

De virtuele studio is uiterst geschikt voor presentatoren die om wat voor reden dan ook niet naar de fysieke studio kunnen komen. Ze loggen veilig in vanuit huis en de kijker krijgt het gevoel dat alle presentatoren samen in beeld zijn.

14
jaar

500 klanten, 25.000 webinars en meer dan 1 miljoen interactieve kijkers: al 14 jaar dé webinarexpert.

Medewerker Online Seminar, contactblok

Jasper Poot
Senior Business Development Manager
+31(0)633786982
jasper.poot@onlineseminar.nl