VNO-NCW

van webinar naar interactieve talkshow

Amsterdam skyline: interactieve talkshow voor VNO NCW

Voor de aankondiging van de nieuwe bestuursvoorzitter van de kring VNO-NCW MRA is in samenwerking met Online Seminar Concepts een interactieve talkshow ontwikkeld. Tijdens deze online show kregen alle MRA-leden de mogelijkheid om live met het bestuur in gesprek te gaan. Daarnaast deelden een aantal vooraanstaande gasten hun plannen voor een vlot en krachtig herstel voor ondernemers in de Metropoolregio Amsterdam.

Bekijk een sfeerimpressie van de talkshow van VNO-NCW

Met Online Seminar hebben we hele goede ervaringen in het snel en strak neerzetten van een online talkshow voor onze leden. Zeer professioneel, in een tot de verbeelding sprekende setting. De Online Seminar-studio in de Johan Cruijff ArenA is zeer geschikt voor een goed gesprek met de allure van een betere talkshow op televisie. Van techniek, productie tot interactiviteit, het was allemaal tot in de puntjes geregeld!

Otto van der Harst – Vicevoorzitter VNO-NCW MRA

Medewerker Online Seminar

Wil je meer weten?

Peter Markus
peter.markus@onlineseminar.nl

+31 (0)682877545

Succesverhalen

We zijn trots op onze klanten. Als we aan hen vragen waarom ze graag met ons werken, zeggen ze drie dingen: de aandacht die jullie geven is fantastisch, het webinarplatform is state-of-the-art en de data zijn enorm rijk. Dit zijn hun verhalen.

Wil je écht
contact met je doelgroep?

Ben je op zoek naar een vernieuwend communicatieconcept voor een virtueel of hybride event? Of wil je optimaal gebruikmaken van innovatieve e-learning-faciliteiten? Met ons platform en state-of-the-art studio’s dragen we bij aan de realisatie van jouw succesvolle digitale communicatie. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.